Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











From Russia With Love

Playstation 2
From Russia With Love
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    105
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/10 -09 14:28

Handling / story / vad man gör i spelet
I From Russia With Love är James Bond ute efter en maskin en Lektor som den egentligen heter som ryssarna har och du ska ta tillbaka den. Q har nu ordnat ett par fräna prylar som du har nytta av på uppdragen du ska utföra. Man känner igen en hel del baner från filmen, till exempel tågbanan där Bond blir lurad av den onda mannen som ligger bakom hela spelet.

I uppdragen ska du döda dina fiender med dina pistoler eller så kan du slå ner dom, dom visar villka knappar du ska trycka på när man ska slå ner någon. Du kan nu göra tysta bakhåll så ingen annan vakt ser eller hör dig. Med hjälp av Q:s uppfiningar som är en liten helikopter kan du ta dig in i trånga utrymmen eller spränga upp lås som man inte kan skjuta sönder med din pistol. Själva skurken heter Red Grant och han ska man söka upp.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här James Bond-spelet är det roligaste av dom alla, det är så likt som i filmerna, specielt Sean Connery själv. Det är roligt att få nya prylar av Q dom är alltid till hjälp på något uppdrag, till exempel laserklockan med den kan man göra så fienderna får laser i sig eller så tar man laser på ett lås som inte går att få upp för hand. Det här spelet är grymt roligt och jag har alltid gillar Sean Connery bäst som James Bond, ett mycket lyckat spel.

Betyg till spelet
Mina betyg för From Russia With Love blir så här:

Grafiken är underbar det är verklig grafik och miljön varierar sig ibland är det natt ibland är det dag och ibland är det snö och då får man ha på sig sin snöuniform, en tia ger jag.

Spelkänslan är bra jag lever mig in i spelet fort och jag kan inte släppa spelet förrän jag klarat banan jag håller på med, en tia får det bli.

Ljudet är underbart, under spelets gång hör man musik ofta och man hör fienderna skrika om man håller i en pistol så kan dom säga ''han har en pistol'', en tia får det bli.

Hållbarheten räcker länge för spelet har många banor och dom är långa och roliga, en tia ger jag.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10