Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2004

Playstation 2
FIFA Football 2004
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    24 oktober 2003
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    223
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8

Speltest av Turbu_king

Inskickad av Turbu_king den 10/02 -07 18:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Fifa 2004 har överträffat alla odds. Välj ditt lag och gå rakt in i karriären. Välj bland en mängd olika ligor och lag, (och i vissa serier finns det divisioner också). Men det är ju inte bara ligan som gäller, nej nu måste du ju klara av seriens cup också. Och om det blir du som tar hem guldet har du ju champions leauge också. Möt övriga klubb lag från alla andra
ligor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett mycket lyckat spel. Sångerna från läktarna, publikens jubel, ja det är detta som gör spelet så specielt. Fifa 2004 är ett av mina bästa spel i hyllan. Jag älskar spelet och jag tror att du också kommer att gilla det. Även om det är 3 år gamalt så är det ett av dom bästa spelen som kommet ut till Playstation 2.

Betyg till spelet
Grafiken kan man sitta och njuta av att se. Den är så underbar och mycket rörlig. Det är grafiken som gör spelet till en del av fifas bästa spel just nu. Ljudet från läktaren (sångerna och vrålen) är riktigt roliga. Det är som att titta på en fotbolls match på tv och om man bara lyssnar på ljudet. Det är så roligt att styra sitt lag och höra på läktarens vrål.
Spelkänslan och hållbarheten är också helt underbara, man käner sig så inne i spelet när man väl är igång.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7