Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 09

Playstation 2
FIFA 09
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    3 oktober 2008
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    56
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.9

Speltest av Superadrian8

Inskickad av Superadrian8 den 25/11 -08 20:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett spel som handlar om fotboll. Det handlar om fotboll runt världen. Man kan göra egna turneringar och samla poäng så man kan köpa grejer i supporter shoppen. Man kan skapa egna lag och egna spelare. Man kan köra karriärläge, och då ska man vara en manager för sitt lag, fast du kan köra matcher om du vill med laget, fast du är manager. Du kan simulera matcher i tuneringar om du inte vill spela. Man kan köra 2 olika spelsätt. Dom heter: Klassisk (Den vanliga) eller Be A Pro. Be a pro så är man bara en person. Man får välja ett lag och så är man en spelare. Du kan inte vara målvakter. Det finns också ett Be A Pro coop - säsong. Det är som en riktig t.ex. allsvenskan. Då är du antingen en spelare, hela säsongen ut, eller så skapar du en egen spelare. Om du blir utvisad med din egna spelare i en match, så är det bra att du har en reserv gubbe. Det finns 4 nivåer och en man kan låsa upp. Nivåerna är: Amatör , semiproffs , proffs och Världsklass. Den nivån man kan låsa upp är: Legendarisk.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett fantastikt roligt spel! Spelar det varje dag. Jag tycker det är så bra gjort! Fattar inte hur dom lyckas. Detta spel skulle jag kunna spela en hel dag utan att sluta. När man börjar vill man inte sluta. Det är så kul! Jag måste bara säga att det är nog det roligaste spelet som någonsin har skapats. Det är verkligt också.

Betyg till spelet
Grafik: Det är ju så fantatisk grafik! Dom gör så verkligt! Jämnför Wayne Rooney i verkligheten och på spelet. Dom är ju så fruktansvärt lika! Samma med Anders Svensson i Elfsborg och Mattias Jonson i Djurgården. Det är nog den bästa grafiken jag sätt på ett spel. 8)

Spelkänsla: När man säger att man bara ska köra i 10 minuter, så kör man i 1 timme. Man fastnar i spelet. Det är som att nån hypnotiserar en så man inte kan sluta spela. Och det är extra kul när det är svårt.

Ljud: Det är ju fantastisk ljud! Publiken låter verkliga och det är så himla coolt! Sen Glenn Hysén och Henrik Strömblad kommentera på FIFA så har det varit så fantastiskt coolt! Men varför den får 9 är för Henrik Strömblad och Glenn Hysén säger grejer som inte händer.

Hållbarhet: Det håller väldigt bra, men på karriärläge laddar det väldigt länge när man gjort övergång, och ska få veta efter matchen om man skrivit kontrakt eller inte. Ibland tar det 20 sek.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10