Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inEyeToy: Play 2

Playstation 2
EyeToy: Play 2
 • Genre
  Pussel
 • Releasedatum
  November 2004
 • Utvecklare
  SCE Studios London
 • Antal ägare
  232
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 6.3

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 06/03 -06 19:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Sony har skapat en helt ny spelgenre med dessa Eye Toy spel och jag ska recensera 2:an.

Eye Toy Play:2 är ett väldigt interaktivt spel där du med hjälp av den medföljande kameran kan se dig själv på skärmen och t.ex. slå på saker i spelet. Kameran reagerar på rörelse alltså. Det finns en hel del roliga minispel. Bl.a. finns det fotboll där du agerar som målvakt i Eye Toy-laget och kan med hjälp av dina kroppsdelar helt enkelt slå bort bollen från målet. Även luftgitarr är väldigt kul, och boxning förstås. En ny sak är att du kan ta ett kort på ditt ansikte och sen lägga in det i ett spel. Nu kan du boxa på ditt eget ansikte som en boxningsboll. Ganska långtråkigt men väldigt kul de första minuterna. Man kan även köra multiplayer med flera spelare.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt nyskapande och innehåller många roliga interaktiva spel. Man tröttnar ganska snabbt, men om man spelar multiplayer blir det alltid kul. Men Eye Toy Play:2 har också en nackdel, och det är att det är så himla lätt att fuska. Det är bara att ställa sig ett par cm från kameralinsen och vifta så klarar du nästan alla spel hur lätt som helst. Detta blir ännu tråkigare i multiplayer då man lätt kan börja bråka om man anser att någon fuskar.

Betyg till spelet
Grafik:

Egentligen är det du som är grafiken, men spelet innehåller ju självklart objekt och menyer, och det är dom jag betygsätter grafiken efter. Grafiken är tecknad och lite barnslig, men helt ok. En 7:a.

Spelkänsla:

Spelkänslan är vädigt bra, eftersom det är hela du som styr, och inte bara dina fingrar. En 10:a.

Ljud:

Jag tycker inte ljudet är särskilt märkvärdigt. En 6:a.

Hållbarhet:

Spelet räcker kanske i en vecka, men om man kör multiplayer kan det räcka hur länge som helst. Men om du tröttnar och har uppehåll från Eya Toy i en vecka kanske, blir det kul igen när du börjar. En 8:a.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10