Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inEyeToy: Antigrav

Playstation 2
EyeToy: Antigrav
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
 • Utvecklare
  Sony
 • Antal ägare
  20
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 7.5

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 06/03 -06 19:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Antigrav är en annan variant av Eye Toy, där du med kroppen styr din väg genom banor på en hoverboard (svävarbräda), med hjälp av den medföljande Eye Toy-kameran, som du lätt kopplar in i PS2:ans USB-port. Det finns flera olika sätt att tävla, det finns speed (race), style (freestyle, trick), och multiplayer där du kan tävla mot dina kompisar på tid. Det finns även en tutorialbana. Styrningen gör du som sagt med armarna, huvudet och axlarna som mest. Hoppar gör du genom att hoppa, och ducka gör du såklart genom att ducka. Men tricken gör du genom att vifta med armarna i olika riktningar. Det finns flera olika trick som påminner mycket om snowboard- och skateboard trick.

Vad jag tycker om spelet
Spelet kan vara lite frustrerande när gubben du styr inte gör som du vill. Men spelet har en rätt snygg grafik men lite överdrivna banor som påminner mycket om något Star Wars-aktigt. Det finns inte så många banor men varje bana är rätt svår så det tar tid att klara spelet. Musiken är helt ok och ljudet är sådär. Själv tycker jag inte spelet är särskilt köpvärt.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken är rätt snygg, med läcker rörelseoskärpa men designen är överdriven. En 6:a.

Spelkänsla:

Väldigt frustrerande ibland, men pulsen dunkar hela tiden. Och när du klarar en bana suckar du med lättnad och tänker "Åh nej, inte en bana till". Detta eftersom banorna ärväldigt svåra och kontrollen är dålig. Annars är spelkänslan faktiskt rätt härlig, speciellt när du flyger. En 7:a.

Ljud:

Ljudet är halvbra och jag är inte så kräsen när det gäller ljud i tvspel så jag ger det en 6:a.

Hållbarhet:

Spelet räcker inte så länge eftersom man blir så frustrerad av spelets kontroll så du slutar spela när du fått nog och jag lämnade tillbaks mitt exemplar p.g.a. man blev så arg. Hållbarheten var därför inte bra så jag ger det en 5:a.

+ : Grafiken och idéen på att utnyttja Eye Toy kameran på det här sättet.
- : Allting. Usel kontroll och ful design. Inte ett så märkvärdigt ljud.

Tack för att ni läste/J03L

Totalbetyg: 6 Ljud: 6 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7