Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Evil Dead: A Fistful of Boomstick

Playstation 2
Evil Dead: A Fistful of Boomstick
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 maj 2003
  • Utvecklare
    THQ, VIS Entertainment
  • Antal ägare
    5
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av yut den 13/12 -08 11:06

Jag kommer att skriva lite om första banan (vad man ska göra och vart olika saker ligger):

---------------------
Dearborn outskirts
---------------------
Uppdrag du startar med:” Get inside the TV station”,” Find more weapons  ”     

I början av banan så ska man gå rakt fram så kommer det att komma en liten film där man ser att en polis skjuter en zombie. Gå fram och prata med polisen då kommer han säga att du ska följa efter honom. När du har gått en kort bit så kommer en till film när polisen blir dödad av en zombie. Väldigt nära står det en kille framför en port som det står lumber yard på en skylt ovanför. När du har pratat med killen kommer han ge dig ett nytt uppdrag: ”Find the lumber yard boss”.

Vänd 180 grader och gå rakt fram in i en liten gränd, där kommer du att hitta en save game token. Gå tillbaks och sväng höger, där kommer det att vara en vägblockning men på höger sida kan man gå där kommer det också ligga en spade. Fortsätt ner på vägen, när du har passerat den vita vanen så kommer du att se en strippklubb där det står en polis. Han låter dig inte komma in, då ska du bara fortsätta upp på vägen några meter och sen titta åt vänster så kommer du att se en till vägblockning där det står en polis. När du har pratat med honom kommer han att ge dig ett nytt uppdrag: ”Find a police badge”.

Han kommer inte låta dig gå förbi innan du har en polis bricka och bättre vapen då ska du bara fortsätta längre upp mot sexaffären och sen svänga höger och sen gå rakt fram en bit och sen svänga vänster så kommer du att se en lastbil som har kört av vägen. Där kommer det att vara 2 polis zombies som du ska döda. När du har dödat dem så kommer en till polis zombie ploppa upp ur marken. När du har dödat honom så kommer du att få en polis bricka, men det var inte allt. Vänta ytterligare en stund så kommer en zombie som ser ut som den killen du pratade med i början, när du har dödat honom får du en nyckel till lumber yard plus ett nytt uppdrag: ”Check out the lumber yard”.

Gå tillbaks till lumber yard och öppna porten med nyckeln, (ställ dig framför dörren och vänta på att ett blått ikon visas på skärmen. Då ska du klicka på select knappen och bläddra fram till nyckeln och klicka X för att använda den). Gå in i lumber yard och leta upp livlådan längre bak, sen ska du utforska garaget åt vänster för att hitta motorsågen. Gå tillbaks till stället där du hittade polisbrickan och nyckeln så kommer du att se en ingång som har blivit förspikad, såga sönder brädorna med motorsågen och gå in där, så kommer du att hitta en save game token och en spellbook med spellet ”extra strength”. 

Nu ska du gå tillbaks till polisen och prata med honom eftersom du har både en polisbricka och en motorsåg så kommer han att låta dig gå förbi men innan du går någonstans så ska du prata med honom en gång till då kommer han att ge dig ett nytt uppdrag ”Kill the deadites in the kitten club lot”. Sen ska du gå rakt fram och ganska snart kommer du att se en TV station som en tjej står framför. När du har pratat med henne så kommer du att få ett nytt uppdrag: ”Find the security guard in the kitten club”. Hon kommer också att ge dig en nyckel till TV stationens portar men du behöver fortfarande ett pass card.

Fortsätt ner på vägen och se till att ta upp Save game token som ligger bakom en bänk, när du har gått en bit så kommer du att se några tjocka killar som blir attackerade av några zombies. När du har dödat zombiesarna så ska du prata med honom och han kommer ge dig en cheap tin ring. Nu ska du gå tillbaks till polisen men istället svänga vänster och gå ner där efter en liten stund kommer du att få ett till tillfälle att svänga vänster då ska du göra det så kommer du att se grind till parken. Vänd 180 grader och gå in bland husen bakom strippklubben. Gå så långt in som möjligt så kommer du snart se en dörr till strippklubben som är låst men framför dörren ligger en nyckel till parken.

Gå tillbaks till grinden och lås upp den gå sedan in och ta upp liv lådan och save game token när du har dödat alla zombies i parken ska du gå tillbaks till polisen och kasta en dynamit över staketet in i strippklubben. Då kommer dörren till strippklubben att öppnas. Gå tillbaks till där du hittade nyckeln till parken och döda alla zombies där. Sen ska du gå in i strippklubben och döda säkerhetsvakten så kommer du att få ett passcard till TV stationen. Gå runt och leta i strippklubben för att det ska ligga en save game token och ett spell ”Lightning” där inne.

Gå tillbaks till TV stationen och öppna porten men eftersom porten är så stor så måste du först göra spellet ”extra strenght” innan du kan öppna porten. Efter du har öppnat porten ska du gå fram till dörren och använda ditt pass card för att komma in i TV stationen. Döda alla zombies där inne sen ska du gå och prata med Trisha och Eldridge, de står längst bak i TV stationen.

Mission complete.
___________________________________________________________________________

På banan Civil War Dearborn så ska du ju hitta alla fem delar av ett spell till Eldridghe. Här hittar du alla delar:

Del ett
Den hittar du utanför Blacksmithens hus. Det kommer en film när han skjuter en Zombie som tappar del ett.

Del två
Mitt emot kyrkan är det ett hus. Gå fram till det huset och titta åt höger så kommer du att se en gång där du kan gå in. Gå in där så kommer en zombie som har del två.

Del tre
Får du av prästen efter du har hittat överlevarna.

Del fyra
Gå till kyrkogården. Gå långt ner så kommer du till en stor sten. Gör spellet "Posses Deadite" så att du tar över en zombie. Ställ dig framför stenen så kommer en port öppnas. Gå längst in så kommer det en massa zombies. När du har dödat dem hittar du del fyra.

Del fem
Efter du har hämtat del fyra så ska du gå tillbaks ut till kyrkogården så kommer det stå en zombie som har del fem.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.