Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Enter the Matrix

Playstation 2
Enter the Matrix
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    15 maj 2003
  • Utvecklare
    Shiny Entertainment
  • Antal ägare
    184
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.2

Speltest av davide

Inskickad av davide den 18/04 -06 00:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man springer runt och slår ner eller skuter ner andra. I början har man nästan inga vapen och måste därför slå ner andra, som tur är, e motståndarna bara lätta säkerhets vakter som dör av tre sparkar men i slutet har man bra vapen som kul-spruta men å andra sidan möter man special-poliser med vapen som skadar massor.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett roligt pang-pang spel visserligen utan blod men med hemska skri och fall. Det är ganska voldsamt och så där, men genom de coola "movsen" (som ex. Hjulningar samtidigt som man fortsetter skuta, springa på väggar, hoppa framåt snura runt och samtidigt skuta, olika aväpnings moves och sitta fast med fötterna i ett rör och sammtidigt peppra på gör spelen roliga.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra och ganska realistisk med tanke på när spelet gjordes. Ljudet är också bra, det uttrycker bra( ex. När det kommer fiender ökass stressen). spelkänslan är verkligen bra efter som att ljudet och grafiken får en att käna sig som i spelet. Hållbarheten är sudär, den är bra efter som att det är ganska lite variation, men lite variation finns det vad det gäller sparkar och trick.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9