Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crazy Taxi

Playstation 2
Crazy Taxi
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    55
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.8 6.3

Speltest av drdempa

Inskickad av drdempa den 18/09 -05 01:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Man jobbar som taxichaufför och ska köra folk dit de vill så snabbt som möjligt för att få så mycket dricks som möjligt. Spelet går alltså ut på att tjäna så mycket pengar som möjligt under sitt pass. Man får alltid mera pengar om man undviker krockar, kör sicksack genom bilar och kommer så fort som möjligt till den platsen kunden vill till.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är helt ok men jag tröttnade på det efter ett tag. Det gäller att man lär sig var de flesta ställena ligger, för annars är man rökt och då hoppar kunden av taxin och du får inget betalt. När man väl lärt sig vart de flesta ställena ligger så är spelet väldigt enkelt och det tyckte jag var lite tråkigt, jag hade gärna sett en större värld med mer ställen att lämna kunder på.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så jättebra men den du duger för detta spel.
spelkänslan är även den inte särskilt grym men man fastnar i början när man precis köpt spelet och kan då sitta rätt så länge. Ljudet är det som får det bästa betyget av grafik, spelkänsla, hållbarhet för ljudet är ändå helt ok. Hållbarheten är usel för när man lär sig vart alla ställen ligger så blir spelet jättetråkigt.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6