Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash Tag Team Racing

Playstation 2
Crash Tag Team Racing
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    19 oktober 2005
  • Utvecklare
    VU Games, Radical Ent.
  • Antal ägare
    62
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.9

Speltest av Magnus

Inskickad av Magnus den 02/01 -06 00:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Crash Tag Team Racing är ett Crash Racing-spel som utspelar sig i ett motor racing tema park eller ett tivoli. Tivolits ägare Von Clutch har blivit rånad på svarta ädelstenar och söker efter förare som kan hjälpa honom att leta upp dem. Och vart kommer Crash in i bilden? Det börjar med att Cortex och hans onda förföljare jagar våra Bandicoot vänner. Men de ser inte vart de kör och kommer inrusande emot porten till tivolit. Det finns 2 kyckling-reportrar (Chick och Stew) som dokumenterar och säger vad du ska göra. I början lär du dig att styra Crash och reportrarna lär dig grunden från att gå, till att klättra. Först ska du ta dig till toppen av slottet. Där säger Von Clutch hur det hela ligger till, han presenterar även hans bästa förare Pasadena Possum och Whompa-dryckens maskot Willie. Så alla antar utmaningen. Men Cortex får då en plan om hur han kan förgöra Crash. Och sen börjar äventyret!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är rätt så lätt att klara. I början när man ska låsa upp den första banan så måste man inte köra varje race. Man ska ha till exempel 5 kristaller för att låsa upp till nästa värld och sen ökar antalet för varje gång man klarar en värld. Så jag säger att man låser upp alla världar direkt i början. Men sen kan man återvända igen om man vill klara 100%.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt så strålande, det är typ samma grafik som Simpsons Hit & Run (konstigt då, det är samma utveklare). En 9a.
Spelkänskan är också strålande, när man är i parken så följer folk efter Crash, det tycker jag är lite knäppt och irriterande. En 9a också.
Ljudet har inte ändrat sig sen det förra Crash Spelet. Det är fortfarande på topp! En 10a.
Hållbarheten beror på dig. Jag har spelat mycket och det håller. För mig är det en 10a.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9