Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBurnout Revenge

Playstation 2
Burnout Revenge
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  September 13, 2005
 • Utvecklare
  Criterion Games
 • Antal ägare
  154
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.2

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 28/02 -06 11:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Burnout 4 är det sista spelet (hitills) i Burnoutserien. Det har ingen direkt story, utan det är bara att vinna tävlingr och få fler banor m.m.
Det finns vanliga race, utslagningar (d.v.s. efter varje varv åker den sista ut tills det bara är en kvar, den vinner), Road Rage (du ska krocka ut så många motståndare som möjligt, det finns ingen mållinje, utan det går på tid), krocktävling (man börjar på ett ställe typ 100 m från en korsning och sen ska man köra in i den och ju fler bilar som krockar ju fler poäng får du), och så det nya Traffic Attack (du ska åka längs med banan och krocka ut så många trafikanter som möjligt, det finns inga motståndare, utan det är en highscore istället).

Vad jag tycker om spelet
Grymt bra grafik, den bästa till PS2, och inte så många buggar, bara på en bana när man åker genom marken på en bro ibland men det är inte så farligt. Bra hållbarhet med ett onlineläge som förstärker den lite. Grymt många banor och spelet tar typ aldrig slut. Coolt med det bevarade Aftertouch-läget, d.v.s. när du krockar, så kan du ta på slowmotion och sen styra dim bil in i motståndare, kallat Aftertouch takedown, och om du vill kan du spränga bilen i Aftertouch, och ju mer turbo du har, desto större explosion, och då exploderar typ alla motståndare inom typ 60 m. Roligt som f....

Betyg till spelet
Grafik:

Grymt snygg, bäst av alla PS2-spel. Fler buggar än i 3:an, men inte så farligt. Cool rörelseoskärpa i höga hastigheter. Lätt en 10:a.

Spelkänsla:

Härlig, med alla effekter och glasskärvor som flyger ut genom fönster när någon krockar med dom, och högt tempo, man liksom flyger fram ur fåtöljen. En 8:a.

Ljud:

Bra musik, bra ljud i övrigt. En 7:a.

Hållbarhet:

Mycket bra, oändligt många tävlingar och banor. Bra onlineläge som förstärker hållbarheten.

+ : Grafiken, hållbarheten och spelkänslan. Bra svårighetsgrad.

- : Inget speciellt.

Mycket köpvärt!!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8