Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











2006 FIFA World Cup

Playstation 2
2006 FIFA World Cup
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    28 april 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    95
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.4

Speltest av David

Inskickad av David den 20/01 -07 19:43

Handling / story / vad man gör i spelet
I Vm i sommras så åkte Sverige ut mot Tyskland. Nu kan du göra det som Sverige aldrig någonsin har gjort tidigare. Att vinna Fotbolls VM. Du kan vara vilket lag som helst. Allså de som var med i VM 2006. Sen kan du förstås kvala in med ett annat lag som tex. Danmark som inte var med i Sommarens Fotbolls VM. Sen kan du blanda grupperna om du vill. Så att grupperna blir lättare eller svårare. Men spelet går ut på att vinna Fotbolls VM.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt bra gjort. Man kan verkligen känna VM stämmningen på planen. Publiken buar eller apploderar. Spelt är väl inte så olikt FIFA 06. Men för varje spel som kommer ut är det alltid något som är bättre gjort
än det förra. Men jag tycker att spelet är kanon bra. Man tröttnar inte så mycket på det.

Betyg till spelet
Grafiken är strålande. Man kan verkligen se spelarnas ansikten. Då är det riktigt bra grafik. Spelkänsaln är kanon. Man kommer verkligen in i spelet när man spelar. Ljudet är perfekt. Man kan höra heja klacken sjunga. Och sen när man är på menyn så är der riktigt bra musik. Hållbarheten är det som är det sämsta med det här spelet. När man har klarat Fotbolls-VM några gånger så tröttnar man på det. Men sen efter någon månad eller två så kan man spela det igen.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10