Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











2006 FIFA World Cup

Playstation 2
2006 FIFA World Cup
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    28 april 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    95
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.4

Speltest av Zahip

Inskickad av Zahip den 21/06 -06 21:03

Handling / story / vad man gör i spelet
I FIFA Fotbolls VM 2006 talar titeln om för en vad man ska göra. Spela fotbolls VM! Men den här gången är det inte något att bara de i rank 50 eller så är med bland laglistorna.
Nej, här är alla länder som har ett landslag med. Allt från etta rankade Brasilien till sista (127) rankade San Marino. Du kan antingen ta ett lag från kval till final, eller bara köra snabb matcher där du bestämmer vilka du ska vara, och vilka du möter.
Det som skiljer det här spelet från de andra är att nu har du bara landslag, inga klubblag som Hammarby eller Barcelona - det är både posetivt och negativt.
Det var kul med klubblagen att vinna hela Champions League och allt sådant, men i det här spelet (det posetiva) får man köra med alla landslag.
Sen finns det som vanligt ett läge där man kan skapa egna spelare (enligt mig tråkigt).
Sen finns det också en affär där du kan köpa gamla legendariska spelare från tidigare VM för poäng man får av matcher man klarar. Man kan även köpa nya skor, fotbollar och special saker som osynliga väggar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är suveränt, och om man köper det under VM får man med VM chips (om man köper det på Game). Det här spelet är inget som man lägger på hyllan, utan man låter det ligga framme redo att spelas.

Betyg till spelet
Grafik: grafiken är helt Suverän! Äntligen är publiken inte små fyrkanter, utan riktigt bra gjorda. Ansiktena är inte typ identiska som i FIFA 05, utan verkligen bra gjorda och lika de verkliga spelarna.

Spelkänsla: det här är, otroligt! Publiken ser faktiskt bra ut så att man inte tror att det är klippdockor som sitter och tittar på, publiken buar om man passar för mycket på sin sida av planen och nu kommer det bästa: både jag och min lille brorsa jublade av lycka, även om det bidrog att han fick frispark och gjorde mål av det, så jublade vi - nu finns det något nytt i FIFA... Låt mig presentera, HANDS! Jag råkade nudda bollen me handen så jag fick fördel av bollen, så min lillebrorsa fick frispark. Tack EA!

Ljud: visst är det kul med buande publik och allt sånt, men kommentatorerna börjar gå mig på nervarna med samma gamla kommentarer...

Hållbarhet: om ni läst noga om det ovan, så förstår ni att man bara vill spela och spela och spela och spela och spela (börjar bli trött i fingrarna) och spela!

Totalt: Äntligen har EA inte bara lyckats skapa något bra, utan också krossa allt motstånd! EA är Gudar! *bugar ödmjukt*

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9