Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Xena: Warrior Princess

Playstation
Xena: Warrior Princess
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 10

Speltest av Danielll

Inskickad av Danielll den 08/07 -05 14:04

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet är man en kvinna som kallas för Xena och Xena är en krigar prinsessa som ska förjöra du onda människorna som försöket att Xena och massor av annat folk. För att lära sig spela kan man gå in på Traning arena i menyn. Gå på massor av roliga uppdrag och banor eller slåss med en svärd, sparka eller kasta med Xenas coola ring.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte roligt. Det blir mer och mer spännande efter varje bana man har klarat. Man blir man mer och mer nyfiken på spelet . Spelet har bossar som: Cyklop och typ 5-6 till. När jag spela ville jag spela Nästan hela dan när jag fick det. Det är kul att kunna vara i en annan värd med ett svärd.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken är riktigt bra för en playstadion 1 skiva och alla människor är det bra grafik på. Spelkänslan: Spelkänslan ökar nästan mer och mer när man spela spelet. Ljudet: Ljudet är jätte bra, Både när man slåss med svärdet och sparka och kastar Xenas vassa, coola ring. Hållbarheten: Hällbarheten är (Grymt bra). jag har haft spelet i 3 år och inte tröttnat på det.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10