Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRiven: The Sequel To Myst

Playstation
Riven: The Sequel To Myst
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  1997
 • Utvecklare
  Acclaim
 • Antal ägare
  3
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 13/03 -06 23:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en berömd upptäcktsresande och har hittat en otrolig ö. Du reser dit och upptäcker en massa hemligheter. Du skriver ner allt i din dagbok, men ön visar sig ha en befolkning...
Allt blir svart och du vaknar upp i en trång cell vid kusten på ön. Du står nu där tomhänt och utanför cellen ser du en i befolkningen gå förbi. Den första på länge och du frågar honom snällt om han kan dra i spaken utanför cellen som öppnar den. Han förtår förstås ingenting, men när du visar med tecken fattar han. Han drar i spaken och springer sedan iväg. Du står nu helt ensam och måste nu hitta en väg hem.
Det visar sig senare att det inte var en ö utan flera som är ihopkopplade med alltifrån broar och linbanor till undervattenståg.

Vad jag tycker om spelet
Mycket vackert, med mystiska hus och konstiga uppfinnigar övergivna och du måste hitta rätt väg. Det finns en massa roliga saker man kan åka. Men det finns inga fiender så det är bara att leta och söka rätt på lösningar. Väldigt svårt att hitta allt och det kan resultera i att du helt enkelt tröttnar.
Jag älskar spelets spänning och det är riktigt kul och fascinerande. Mycket köpvärt om det finns billigt.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken består endast av stillbilder men ibland animationer som utvecklarna satt ihop och skapar en tredimensionell vinkel. Du styr bara vänster, höger, fram och bak och inte kors och tvärs o.s.v. Mycket vacker natur och fascinerande byggnader, en 7:a.

Spelkänsla:

Väldigt spännande och vackert. En 8:a.

Ljud:

Ingen speciell musik men bra ljud annars. En 6:a.

Hållbarhet:

Räcker länge om man vet vad man ska göra, men man kan fastna på ett ställe i flera månader och det kan resultera i att du lägger av. En 7:a.

+ : Vackert, spännande.
- : Långtråkigt om man inte vet hur man ska göra, ingen musik nästan, finns knappt i affär längre.

Totalt: 6

Tack för att ni läste!/J03L

Totalbetyg: 7 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8