Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRayman

Playstation
Rayman
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  december 1995
 • Utvecklare
  Ubisoft
 • Antal ägare
  216
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av J03L den 21/03 -06 22:47

Tja!
Har ni problem med nån boss eller bana?
Innehåll:
Bossar:
1. Myggan 1
2. Myggan 2
3. Mr. Sax
4. Piratbossen
5. Space mama
6. Mr Skorps
7. Mister Dark

Banor:
1. Joes ballongbana
2. Mörkerbana med trollslända

Leta upp det tips du vill ha:

Bossar:

1:a myggan:

Hoppa upp och slå den och ducka/hoppa sedan när den flyger mot dig.

2:a myggan (röd och svart):

Gör samma sak fast den nu kommer hämta taggiga frukter och kast dom på dig. Undvik dessa och slå den.

Mr. Sax (den stora saxofonen på Mr.Saxs Hullabaloo):

Akta för bomberna och när han skjuter en not på dig ska du bara boxa på noten och noten kommer flyga tillbaka på honom. Akta dig för honom när han hoppar.

Stenbossen (vid Blue Mountains):

Akta dig för sakerna han kastar och när han håller i en stor sten ska du boxa på stenen så han tappar den. Nu ska du ställa dig på stene, och när han kommer mot dig ska du bra hoppa över honom och boxa på den stora stenstatyn. När du gjort detta några gånger kommer det fram ett moln istället för en sten.

Piraterna på teatern:

Ett piratskepp kommer och en fiende kommer hoppa ner från skeppet medan en är uppe i korgen och kastar bomber mot dig. Nu ska du slå ner den som hoppade ner och sen slå på korgen ett par gånger så han i korgen hoppar ner till dig. Slå ner honom, akta dig för hans bomber. Nu kommer en fet operasångerska hoppa fram ur kanonen i skeppet. Du ska nu hoppa på knivarna hon kastat på marken och slå henne i huvudet. Akta dig för knivarna han kastar mellan varje gång hon kastar dom i marken. Upprepa detta ett flertal gånger så vinner du.

Space Mama:

En stor tvättmaskin kommer ner från rymden. Nu kommer en operasångerska (Space Mama) komma ut och du ska bara slå henne i huvudet när hon sjunger och akta dig för de exploderande kastrullerna. Sen kommer hon sätta sig bakom tvättmaskinen och nu ska du bara akta dig för laserstrålarna hon skjuter och samtidigt boxa tvättmaskinen ca. 12 gånger.

Mr. Skorps (Den röda skorpionen i grottlandet):

Akta dig för hans klo som han skjuter mot dig och sen kommer han banka i marken, då en av stenarna du står på faller ner. När alla stenarna e nere ska du istället för att stå på en sån där sten hänga på kanten av plattformen han nyligen sov på när han går fram mot kanten. Han kommer nu backa, banka i marken, och gå emot dig igen. Upprepa samma sak 3 gånger till och nu kommer lavan svämma över. Spring efter Skorps och akta dig för hans strålar. Nu kommer du komma till ett ställe utan lava och bara du och Skorps. Akta dig för hans klo, boxa honom i huvudet. Upprepa ett flertal gånger tills han är död.

Mister Dark (sista bossen):

Mister Dark har tagit din näve och du kan inte boxa. Akta dig för elden han framkallat och akta dig för magin han kastar mot dig. När du gjort detta ganska länge kommer Taensies ge dig näven. Nu kommer Mister Dark gå iväg och en slags mutation av Stenmonstret och Mr. Skorps kommer komma fram. Akta dig för hans klo och boxa honom i huvudet. Upprepa. Nu kommer han dö och fram kommer två Space mamas med vingar på vardera sida. De har varsitt lasergevär och nu ska du bara stå upp, och när en av dom skjuter ska du ducka. Upprepa och den som skjuter kommer skjuta på sin kompis istället för på dig. Nu kommer de dö och fram kommer en mutation till av Myggan och en stor fet clown. Akta dig för honom när han hoppar och när han landar kommer du flyga upp i luften. Nu skadu boxa honom i huvudet en gång. Upprepa tills han är död.
Nu har du klarat spelet! Grattis!

Joes ballongbana:

Det här är en bana där du ska hoppa på ballonger som flyter i vattnet. Det som kan besvära dig är de huggtandade gäddorna som försöker döda dig. Det är bara att ducka så kan de inte döda dig.

Mörkerbana med Eldsfluga:

Det här är en bana i en kolsvart grotta där du bara har hjälp av en eldfluga. Boxa så du kan se framför dig.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

J03L den 30/03 -06 15:57
Bra tips va? Eller vad tycker ni?

jack2 den 17/08 -06 09:36
aaaaa..... bästa hittills

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.