Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inOne Piece: Grand Battle!

Playstation
One Piece: Grand Battle!
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  2003
 • Utvecklare
  Ganbarion
 • Antal ägare
  12
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/09 -05 11:25

Handling / story / vad man gör i spelet
One Piece Grand Battle är ett slagsmåls spel. Alltså går det ut på att smälla till motståndaren, använda coola special attacker och vinna nya karaktärer. Man kan välja mellan fem karaktärer att spela med i början, men man vinner ju många fler.T.e.x. kan man slåss med gummipojken Luffy, skeppskocken och sparkmästaren Sanji eller svärdsmannen Zoro. Och för er som har läst mangan One Piece är detta spel ett måste!!

Vad jag tycker om spelet
One Piece Grand Battle är ett ljuvligt spel som de flesta skulle ta ljupt till deras hjärtan och man kan verkligen förstå varför. One Piece Grand Battle är alltså ett super bra spel enligt mig. Man kan sitta i ca 2-3 veckor om man spelar varenda dag innan man klarar spelet och kanske tröttnar lite senare, men inte jag inte, för jag har haft detta spel i ca 3 år nu utan att ha tröttnat.(fattar inte varför...)One Piece är iallafall ett super bra spel och för alla som gillar slagsmåls spel och One Piece manga är detta spel ett måste=)

Betyg till spelet
Grafiken kanske inte är den bästa men den är ändå bra, så den får en 5:a.
spelkänlsan är verkligen underbar med alla färgglada banor som finns som gör så att man verkligen kommer in i spelet, så det blir en 10:a!
ljudet är strålande och det är annorlunda låtar på varje bana, och när karaktärerna får en smocka på sig säger de aj, typ, och man hör jludet jättebra så man slipper ha tv:ns ljud på max. En 10:a blir det.
Hållbarheten är jättebra för det finns så mycket man kan göra:Vinna nya karaktäraer i event mode, skaffa coola poser o.s.v. SÅ det blir en 8:a

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10