Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 2001

Playstation
NHL 2001
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    74
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/12 -05 14:58

Handling / story / vad man gör i spelet
I NHL 2001 spelar man i den största hockeyligan som finns, NHL. Och får möjligheten att spela som sitt favorit lag och spelare bland de 30 NHL lagen och 18 landslagen. I NHL 2001 kan man spela Slutspel, Säsong eller heltenkelt Snabbspel. Man kan även skapa en egen spelare o träna den i NHL challenge. När du spelar NHL kan du tackla, skada, finta av de andra och till och med skapa slagmål. Så börja spela spelet nu det är riktigt kul jag lovar. Ha så kul

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker NHL 2001 är väldigt kul eftersom det finns så många fantastiska funktioner och val att välja bland. Men det jag verkligen gillar med NHL 2001 är att man kan träna upp sin egen spelare så att den blir bättre och göra egna namn åt spelaren tillexempel sitt eget namn eller någon kändis namn. Alltså det är nästan fritt val vad man vill göra.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt härlig för att vara på Playstation så jag skulle nog ge Grafiken en stor 8:a. Sedan spelkänslan den är verkligen bland det bästa eftersom man kan styra och att hockeyrinken ser rätt ärligt talat verklig ut så jag ger spelkänslan en fet 10:a. Sedan ljudet det är rätt så bra för att när man har gjort mål och trycker på trekant så vrålar ett glädje tjut som låter verkligt tillexempel ett "Wohoo" eller "Oh Yeah" så det får bli en 9:a. Hållbarheten är väl som vanligt på Playstation så det får bli en 7:a!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10