Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Herc's Adventures

Playstation
Herc's Adventures
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9

Speltest av Fikling

Inskickad av Fikling den 31/05 -08 23:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Persephone, vårens gudinna har blivit kidnappad av Hades, underjordens härre. Zeus anlitar sina tre bästa krigare för att fösöka få tillbaka henne.
Hercules, Zeus son som är stark och tålig.
Atlanta, mästare med pilbåge och kan springa mycket fort.
Jason, en "medel" snubbe som varken är snabb eller stark.

Från början tror man att spelet skall vara ett seriöst slaktar spel, men senare märker man att mycket humor är inblandat, vilket gör spelet mycket roligare att spela och man ser fram emot varje dialog man har med gudarna man träffar på sin väg.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket bra, det är tyvärr kort om du redan har spelat igenom det ett par gånger, men första gången man lirar det är det gudomligt bra, och variationen mellan de tre spelbara karaktärerna är också ett stort plus, samt att det går att lira två spelare gör spelet ännu bättre.

Förutom sina vapen kan man också hitta speciella föremål som spjut eller bomber att använda för att utplåna både skelett och spartaner som gör spelet mer livligt och mindre "samma sak hela tiden".

Betyg till spelet
Grafiken är mycket fin och trevlig, med en tecknad 2D känsla, istället för den vanliga 3D känslan.
Spelkänslan är enorm. Första gången man lirar spelet finns det så mycket att göra och utforska, att du inte vet vad du skall ta dig till. Det finns alltid något att göra i detta spel!

Ljudet är sjuktbra. Vissa låtar har stannat i mitt huvud i 8 år, samt vissa dialoger har också stannat kvar i mitt huvud.

Hållbarheten är spelets svagaste punkt.

Första gången man spelar spelet känns det som ett sjuktbra spel, men om man spelar om det märker man att det är för lätt och mycket kort. En sak som kunde ha gjort spelet mycket bättre, skulle vara att man kunde "levla" eller på något sätt tjäna på att hugga ner hundratals fiender igenom spelet. Men annat än det där, är spelet ett riktigt guldkorn och är ett väldigt sällsynt Playstation spel!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10