Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHarry Potter och de vises sten

Playstation
Harry Potter och de vises sten
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  16 november 2001
 • Utvecklare
  Argonaut Games
 • Antal ägare
  338
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 6.2

Speltest av _Zero_

Inskickad av _Zero_ den 27/02 -06 10:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som en pojke vid namn Harry Potter. Du är en trollkarl och går på en skola som heter Hogwarts. Du har tre vänner, Hermione Granger och Ron Weasley. Den värsta personen du vet på Hogwarts är Draco Malfoy och tillhör elevhemmet Slytherin. Det finns en känd sport på Hogwarts som heter Quidditch och första års elever som Harry får inte spela det. Men Harry är väldigt bra på att hantera en kvast käpp och får då vara med i ett quidditch lag, han blir sökare en sådan som ska försöka fånga kvicken. Du kan göra många sådana träningar och klarar du dom så får du poäng till ditt elevhem. Det finns en ond trollkarl som vill döda Harry, han heter Lord Voldemort och han får du möta i slutet av spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är helt okej, men grafiken är inte så bra och det kan förstöra glädjen, men själva spelet är kul ändå. Jag hade spelet rätt länge och det tog ett tag innan jag tröttnade på spelet. Gillar man sådana spel så kan man ju köpa det. När jag fick spelet så kostade det runt 300 kr, men idag så kostar det inte mer än 149kr. Så köp spelet ni som verkar gilla det!

Betyg till spelet
Grafiken gillar jag inte, den kan bli väldigt konstig ibland. Spelkänslan är helt okej den. Ljudet är bra den med, specielt musiken gillar jag och dom häftiga ljudefekterna som till exempel när man öppnar en gammal dör på Hogwarts. Hållbarheten är ganska bra den, spelar man det mycket och klarar spelet snabbt så kanske man inte har så stor lust att spela det mer. Men annars så är den bra!

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6