Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy VIII

Playstation
Final Fantasy VIII
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    27 oktober 1999
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    227
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/02 -07 01:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som squall (vid några tillfällen som andra karaktärer också) som är en ganska ensam kille men en riktigt bra SeeD elev. Så småningom så får han sin SeeD exam och det är nu kriget har börjat. Ditt mål är att stoppa den onda sorceren Edea som med spelets gång blir Galbadias ledare. På hennes sida står Seifer, din en redan halv fiende till dig. Du får spela både med och mot många olika mäniskor monster och mycket mer. Du får också spela som ett flertal olika karaktärer och med ett flertal olika vapen och limit breaks. Om ni undrar vad limitbreaks är så är det olika karaktärers olika starka attacker och förmågor som bara är möjliga i nödfall och speciella lägen.

Vad jag tycker om spelet
Ett bra handlingsfullt spel med lite komik här och där och många olika karaktärer, vapen, magi, guardian forces och förmågor. Om ni undrar vad guardian forces är så är det olika starka magiska krigare magiska krigare. Dom måste framkallas med magi,kan gå upp i level och lära sig nya förmågor. Riktigt bra handling. Absolut prisvärt.

Betyg till spelet
Grafiken är inte hur bra som helst men ändå bra. Och för att vara playstation 1 så är den grymt bra. Därför får den en nia.
Spelkänslan är bra värd en nia defenitivt. Ljudet är riktigt bra. Om det så var playstation två så hade jag bedömt ljudet som riktigt bra. Hållbarheten är riktigt riktigt bra av två andledningar. Ett:Man kan springa runt och slåss mot monster,spela moi (ett kortspel också kul) eller bara springa runt och göra nästan vad du vill. Två:Spelet är otroligt stort eftersom hela spelet kräver och därför innehåller hela fyra skivor! Det ökar självklart priset så tänk på det om ni tycker priset är högt. Jag tycker att det är ABSOLUT!!!! prisvärt. Om ni undrar något är det bara att skicka dina frågor till mig.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9