Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy VII

Playstation
Final Fantasy VII
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    17 november 1997
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    292
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.3

Speltest av Sephiroth91

Inskickad av Sephiroth91 den 02/01 -06 00:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om en person som heter Cloud Strife som stuckit hemifrån för att bli en soldat, men nu har han kommit tillbaka hem och är med i ett litet gäng i början. Senare under äventyret träffar han mer och mer nya vänner som kan hjälpa Cloud i strider. Till sist kommer man till de store Sephiroth som förr varit snäll men som nu har blivit ond och vill ta över hela världen. Men först måste man möta ett par andra bossar och fiender och bland de bossarna finns även Sephiroths mor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är helt fantastiskt. Det är helt klart Final Fantasy-seriens bästa spel, det finns något speciellt i detta spel som gör att man aldrig tröttnar på utan att man bara vill varva det gång efter gång. Square Soft har verkligen lyckats med detta spel för jag är nog inte den enda som tycker att detta spel är fantastiskt.

Betyg till spelet
Jag ger den en 9:a i grafik, den kanske inte är så snygg men jag tycker att det finns något speciellt i grafiken som gör det extra roligt att spela. Men det är inte den bästa grafiken som finns så därför får det en 9:a.

Spelkänslan får en klar 10:a för här är det en fast bild, men ibland när man går åt sidan och man ska längre in i staden så flyttar sig bilden lite. Det är inte som i vissa spel där bilden snurrar runt och tittar upp och ner.

Ljudet får också en 9:a för sin otroliga musik som spelet har men det enda problemet är att detta spels melodier och sånger är ganska likt alla de andra Final Fantasy spelen och därför får den en 9:a i ljud.

Hållbarheten får en 10:a för att jag har haft mitt spel i ungefär 6 år nu och det funkar fortfarande perfekt. Det borde säga mer en man kan tro.

MVH //Sephiroth91\\

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5