Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCrash Bash

Playstation
Crash Bash
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  6 november 2000
 • Utvecklare
  Eurocom Entertainment Software
 • Antal ägare
  279
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 25/03 -06 19:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Utgivare: Universal Interactive
Utvecklare: Naugthy Dog

Crash har varit med om en hel del äventyr. 3 stycken i plattformsvärlden som skapade intresse hos många. Sen  imiterade Naughty Dog Mario Kart genom att skapa ett go-kart racing-spel. Detta blev en ganska stor succé hos fansen, men inte riktigt lika stor hos kritikerna. Nu, något år efter Crash Team Racing, väljer Naughty Dog att släppa ännu ett Crash-spel, och denna gången ett partyspel.

De två gamla klassiska trollmaskerna Aku Aku, som är den goda, och Uka Uka, som är den onda, kan inte bestämma sig över vem av dom som är den med mest kraft. De bråkar, och till slut bestämmer de sig för att göra de som de har hjälpt under alla dessa år (Crash, Cortex, Coco, Tiny, Dingodile m.fl.) till sin hjälp. De har bestämt att det onda laget och det goda ska kämpa mot varandra i minispel och om det goda laget vinner (Crash, Coco, Tiger m.fl.) så vinner ju Aku Aku och om det onda laget vinner (Cortex, Tiny, Dingodile, N.GiN m.fl.) vinner Uka Uka.
Minispelen kan vara mycket olika. Bl.a. Pong, Stylthoppning, Lådkrig, Pansarvagnskrig, Utknuffning med mera.

Vad jag tycker om spelet
Crash Bash är ett väldigt underhållande partyspel, inte minst om man är två eller fler spelare. Nästan alla karaktärer från de tidigare spelen finns med och en massa underhållande minispel är med. Grafiken är ungefär som de tidigare spelen, och var inte särskilt imponerande när det släpptes, men det var inte därför vissa köpte det...
Spelkänslan i minispelen är bra då spelet framkallar många stönanden och mycket spänning och skratt. Musiken är så otroligt Crash Bandicoot så det inte kan bli mer. För det är Universal som ligger bakom musiken och de har alltid gjort det i Crash Bandicoot spelen. Mycket xylofoner och bongotrummor. Ljudet är ganska bra och man kan knappast klaga på den iallafall. Hållbarheten är bra om man kör tillsammans med några kompisar, det är det party spel och  är gjorda för som ni hör på namnet på genren. Annars är hållbarheten ganska dålig tycker jag.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken är ganska bra, när det släpptes var det inte särskilt imponerande, men knappast sämre än alla andra spel. En 7:a.

Spelkänsla:

Underhållande, men nästan bara om man man kör multiplayer. Många roliga minispel finns med såsom Stylthoppning, Pansarvagnskrig, spacad version av Pong, Lådkrig, Kungen på Täppan, där man ska putta ut varann från en isplattform m.m. En 6:a.

Ljud:

Musiken är typisk Crash och Universal med xylofoner och bongotrummor. Ljudet är rätt bra och rösterna roliga. En 6:a.

Hållbarhet:

Ensam är spelet oändligt långtråkigt om man spelar mycket, men om man kör multiplayer är det väldigt underhållande, men räcker ändå inte i särskilt mycket mer än en vecka ungefär. En 5:a.

Plus: Underhållande, roliga minispel.
Minus: Dålig hållbarhet.

Totalt: En halvstark 7:a.

Tack för att ni läste!/J03L

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6