Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash Bandicoot 3: Warped

Playstation
Crash Bandicoot 3: Warped
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    december 1998
  • Utvecklare
    Naughty Dog
  • Antal ägare
    464
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 05/02 -06 19:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Dr Neo Cortex är tillbaka och den här gången har han Aku aku's onda tvillingbror Uka uka till hjälp. Som Crash, eller Coco på vissa banor, så samlar man wumpa-frukter, (Som många misstar för äpplen.) dödar Cortex's hantlangare och samlar på diamanter som behövs för att komma vidare. När man klarat 5 banor kommer man till en boss. När man klarat en boss får man en förmåga som behövs för att komma vidare.

Vad jag tycker om spelet
Det var ett lite småskojigt spel med roliga fiender och karaktärer. Det var roligt att rida på en tiger med Crash's syster Coco och skjuta bazooka på fiender med Crash. Det var lite drygt att klara alla 25 banor på tid för att komma till 5 stycken extra-banor. Man det kändes skönt att klara det. Det tråkigaste banorna var när man var Crash eller Coco och satt i flygplan för att skjuta ner luftskepp. Det bästa banorna var att åka motorcykel.

Betyg till spelet
Grafiken var inte så bra. Karaktärerna såg lite "teckande" ut för det mesta. Spelkänslan var inte heller så bra. Det är svårt att förklara, men den var inte så bra. Ljudet var inte bra heller. Bakgrundsmusiken är störig och ljudeffekterna låter så jobbigt. Det här spelet håller ett tag. Men bara ett tag.


//Light

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6