Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash Bandicoot 3: Warped

Playstation
Crash Bandicoot 3: Warped
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    december 1998
  • Utvecklare
    Naughty Dog
  • Antal ägare
    464
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/07 -05 21:39

Handling / story / vad man gör i spelet
I slutet av Crash Bandicoot 2 så spränger Crash, systern CoCo och den galne proffesorn ,som blevf sveken av Cortex, N-brio cortex rymdstation och delar ev den är nu påväg mot jorden. Delarna krashar mitt i det förbjudna området där AkuAku har låst in sin onda tvillingbror UkaUka som nu blir fri. Han är irreterad på Cortex som aldrig har lyckats. Så tillsamans med ännu en ny figur vid namn N-Tropy som är en levande tidsmaskin ska de resa tilbaka i tiden för att hämta de 25 kraftfulla Kristallerna som kan få en att erövra jorden. AkuAku får reda på Detta och sätter Crash och CoCo i arbete med att hitta alla 25 kristallerna och de resterande ädelstenarna. Dom åker tillbaka i tiden för att hämta kristallerna före cortex. Man kommer till framtiden,Egypten,Kritatiden och mycket mer.

Crash kan lära sig nya rörelser i detta spel..som att springa snabbare, använda en WuumpaFruit-Bazooka eller dubbelhoppa. Alla sakerna är nyttiga på vissa ställen på olika banor. Man kan även åka motorcykel och simma samt mycket mer. CoCo åker jet-ski, flyger flygplan och Rider på tigern Pura.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är riktigt kul. Mycket att göra,skön humor och varierande. Grafikern är ungefär som i föregångaren men ännu bättre. Crash rör sig smidigare och banorna har blivit större. Mera effekter har lagts till. Ljudet är som crashspelen brukar. Passande men äbndå humoristisk på något sätt. Som på banorna när man åker tilbaka till medeltiden. Medeltidsmusik..pampig som inte direkt behövs..det passar men ...ja...ni förstår nog när ni spelar. Känslan är klockren. Humorn, den perfekta kontrollen. Humorn tillexempel på Medeltidsbanorna när en #jätte med två huvuden följer en med blicken hela tiden och står och vevar med två basebollträn..om man blir tillslagen skriker Crash som vanligt WOOAoo!! och han flyger då in i tv rutan haha.Dock lite tråkiga banor när man simmar.
Spelet är väldigt lånt. Det finns 25 original banor med 1 boss i varje värld. Man ska även springa igenom en bana så snabbt man kan för att få en relic. Ta alla lådor för att få en extra Juvel. Ta allt så får du 105 procent klarat och då kan du till sist inta sista bossen ighen för att förgöra Cortex och föra honom tillbaka i tiden.

Betyg till spelet
Grafik:9
Inte någon stor skillnad från tvåan. Men mycket vackert och varierande.

Spelkänsla:10
Grymmt humoristiskt, perfekt kontroll och ännu mer humor. Roliga banor.

Ljud:7
Som crash brukar vara. Knepig musik som har humor. Bra bakgrunds ljud och dialog.

Hållbarhet:8
25 banor med en boss i varje värld. Massor att samla på sig för att klara 105 procent.

Totalt:
Klocktrent spel med Crash som passar alla åldrar.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10