Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCrash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Playstation
Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  december 1997
 • Utvecklare
  Naughty Dog
 • Antal ägare
  371
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.7

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 21/03 -06 21:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Utgivare: Universal Interactive Studios
Utvecklare: Naughty Dog Creations

Den röda mullvaden Crash besegrade ju som ni alla säkert vet den gulhyade dr. Cortex, och nu trodde Crash att allt var i frid och fröjd. Men allt är inte som man tror...

Dr. Cortex hittar en rosa kristall och nu försöker han lura Crash att samla alla kristallerna så Cortex kan fullända sin domedagsmaskin. De kommunicerar med hjälp av en projektionskamera och Crash ska genom att gå igenom portaler komma till alla dessa banor där kristallerna kan finnas. Crash får kämpa sig igenom banor som kan bestå av alltifrån djungeln och nordpolen till kloakerna och robotstaden. Han får rida på en isbjörn, och sen springa från den arga mamman, åka vattenskoter, bli jagad av gigantiska rullande stenar i djungeln, flyga med en jetpack i dr. Cortex´s rymdskepp och mycket mer. Du får slåss mot alltifrån pingviner, sälar, robotfåglar och stålpaddor till människor, Tiny Tiger, Ripper Roo, NGin, och självklart Neo Cortex himself.

Vad jag tycker om spelet
Crash 2: Cortex Strikes Back är ett av de bästa Crash-spelen genom tiderna och enligt mig på andra plats bland plattformsspelen med Crash. Många roliga transportmedel finns såsom Jet Pack, isbjörnsungar, vattenskoter och mycket mer.
Grafiken är rätt bra med tanke på spelets ålder och designen väldigt rolig och fantasifull. Spelkänslan är bra, speciellt när man rider på isbjörnen, med ett väldigt högt tempo. Musiken är typisk Crashmusik med xylofoner och bongotrummor och ljudet i övrigt är bra. Crash 2 håller inte så väldigt länge framförallt för att det inte finns några roliga upplåsbara karaktärer eller banor.
Men det blir ändå garanterat ett småbarns favoritspel (nu menar jag inte att det bara är för småbarn, bara att småbarn kanske gillar det mer) p.g.a. den humoristiska designen.

Betyg till spelet
Grafik:

Snyggt med tanke på spelets ålder. Kul design. En 7:a.

Spelkänsla:

Roliga transportmedel bidrar till en bättre spelkänsla och variation. En 7:a.

Ljud:

Typisk Crashmusik och ett hyfsat ljud ger en 7:a.

Hållbarhet:

Ganska dålig, kort story, inga upplåsbara saker. En 6:a.

Plus: Grafiken och designen.
Minus: Inget upplåsbart, räcker inte så länge.

Totalt: 7

Tack för att ni läste!/J03L

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7