Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCrash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Playstation
Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  december 1997
 • Utvecklare
  Naughty Dog
 • Antal ägare
  371
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av J03L den 30/03 -06 20:00

Om du undrar hur man klarar en boss, läs det här:

1:a bossen, Ripper Roo, en blå hund med psykiatiska besvär:

Ripper Roo hoppar omkring på en stylta. På varje platta han hoppar på kommer ett TNT-märke. Detta har samma egenskap som TNT-lådor, fast de är platta. Akta dig för att stå i närheten av en sån. När han slutat hoppa, kommer han flyga upp i luften, och byta kläder. Nu kommer han hoppa omkring, och denna gång ta fram NITRO-plattor istället för TNT-plattor. Akta dig för dom, och när han är klar, kommer alla sprängas och han kommer bli snurrig. Nu, ska du springa fram till honom och slå honom. Upprepa detta ungefär 3 gånger så är han död.

Ett bra fusk på andra världen (isvärlden):

Gå till isbjörnen som sitter utanför entrén till den banan där du får rida på den. Gör ett magplask på den, så får du 5-10 liv. Funkar det inte, testa igen.  Det kommer funka garanterat, jag har testat det själv.

2:a bossen, Komodo Joe, två komodovaraner:

De två komodovaranerna i indiska kläder(?) är den andra bossen (bossarna). Den fete av dom två, kommer snurra upp den smala så att han snurrar omkring i rummet. Akta dig för honom. Sen, när han snurrat klart, kommer han sätta sig ner, och han är jätteyr. Slå honom så han studsar på den fete. Upprepa en gång. Nu kommer den fete istället för att snurra upp den smale, kasta knivar. Akta dig för dom. Sen kommer han snurra upp den smale igen, och kasta knivar samtidigt. Akta dig för dom, och gör som i början; slå den smale när den är yr, så han studsar på den tjocke. Nu har du klarat dom.

3:e bossen, Tiny Tiger, Crash´s pappa, en stor tiger:

Akta dig för honom och hoppa omkring på plattformarna. När plattformarna lyser röda, betyder det att de kommer falla ner. Medans de blinkar ska du lura ut Tiny på dom, genom att hoppa på dom, så Tiny följer efter, sen e det bara att hoppa undan. Upprepa 3 gånger så har du vunnit.

4:e bossen, N.GIN, Cortex medhjälpare med en raket i huvudet, sitter nu i en stor flygande robot:

Du står på tre plattformar och han dyker upp framför dig. När han öppnar sina händer ska du skjuta äpplen på dom till dom förstörs. Medans du försöker göra detta kommer han ibland stänga dom och skjuta laser. Akta dig för den och fortsätt skjuta på hans händer. När dom ramlat av, kommer han öppna sina axlar. Skjut på dom till den faller av. Medans kommer han även nu öppna och stänga och ibland kommer han skjuta missiler som kommer uppifrån. Tips:  kolla på missilernas skuggor så ser du var du ska ställa dig för att inte bli träffad. Nu när de fallit av, kommer han dyka upp och öppna sin mage för att skjuta iväg en grön laser som förstör plattformen du står på. Precis innan han skjuter är det bara att skjuta in i magen. Men när han förstör plattformen, ä dewt bara att hoppa undan till en annan. Upprepa ett par gånger så dör han.

5:e bossen (sista), Neo Cortex, flyger på en jetpack ute i rymden:

Jaga honom med hjälp av din jetpack, och slå honom. Upprepa tre gånger så dör han.

Det var alla bossarna och ett fusk. Tack för att ni läste!/J03L

Fusket har betyget 8 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

CrashMaster den 27/10 -07 14:18
Tiny Tiger är inte Crash's pappa men annars var det bra ^^

CrashMaster den 31/10 -07 12:02
Hallå det där med isbjörnen funkar inte. När jag är i luften så stannar han och flinar mot kameran. Sedan hoppar på isbjörnen och rider iväg.

Darkjim1999 den 17/08 -11 09:48
tack funkar

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.