Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Aladdin: Nasiras hämnd

Playstation
Aladdin: Nasiras hämnd
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    1 december 2000
  • Utvecklare
    Argonaut Games
  • Antal ägare
    65
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 9.8

Speltest av Meddo

Inskickad av Meddo den 14/01 -06 14:36

Handling / story / vad man gör i spelet
En vacker dag så väckte Anden Aladdin och sa att han var efterlyst av Nasira, Jafars Syster. Sen så sa Anden: oh nej tänk att Nasira har kidnappad Prinsessan Jasmin och Sultanen?! Och dem gick till palatset för att kolla efter dem om det har hänt något men dem blev tagen av Nasira. Aladdin blev fången i Fängelsehålan med många vakter som är Nasiras onda vakter. Abo hjälpte aladdin ut ur Fängelsehålan men sen så gick dem ut till Magiska Grottan där Anden blev fången. När dem hade räddat Anden så fick Aladdin en ny kompis som är en Flygande Matta i Magiska Grottan, men sen så blev det Jordbävning där inne och Mattan hjälpte dem ut ur Magiska Grottan. Sen så såg dem en Arabisk Kvinna men hon var Nasira. Hon hade en plan och sa till dem och sa att dem skulle flyga till Egyptiska Pyramiderna och hitta Jasmin och det gjorde dem. Men dem visste inte vart Sultanen var och Jasmin gick och hämtade en Karta från Palatset där det regnade och när Jasmin kom tillbaka med kartan så sa hon till Aladdin att hennes pappa (Sultanen) var i Forntida Staden och där hittade de Sultanen. Efteråt så kom den arabiska Kvinnan (Nasira) och tog Sultanen och teleporterades till Nasiras grotta med Aladdin och sen så får man möta Jafar i slutet av spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätteroligt för att man kan flyga på flygande mattan, spela med Aladdin, Jasmin och Abo. Man kan köra Skatebord, köpa glass, tårta och sådant.
Man får möta vakter, zombiez, spindlar, flugor och andra saker (jag gillar att möta bossar på det här spelet för dem är svåra och roliga).
När jag köpte spelet var den 300:- nu kanske den kostar typ 200:- eller 159:- Det här spelet är inget barn spel den e från 12 eller 11 år. Jag säger bara Köp Spelet!

Betyg till spelet
(Grafik) Grafiken är Jättebra för att vara Playstation 1 så den får en tia!
(Spelkänslan) Spelkänslan är Suverän när man Svingar nät och sånt så den får en tia!
(Ljud) Ljudet tröttnar man på ibland men det är fina låtar på några banor så den får en nia!
(Hålbarhet) Spelet är långt och roligt och tro mig man tröttnar inte på det här spelet så den får en tia också.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10