Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











A Bug's Life

Playstation
A Bug's Life
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    Februari 1999
  • Utvecklare
    Traveller\'s Tales
  • Antal ägare
    66
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.2

Speltest av _Zero_

Inskickad av _Zero_ den 05/03 -06 02:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som en myra vid namn Flip. Du lever i en stor myrstack. Det finns en massa gräshoppor som styr myrornas liv och gör så att myrorna måste samla en heldel mat till gräshopporna. Flip är en mycket klantig liten myra och råkar göra så att allmat faller ner i sjön. Myrorna blir vansinniga på Flip och därför skickas Flip ut på ett uppdrag och ska försöka hitta några som kan hjälpa dom att jaga bort gräshopporna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är helt okej. Det finns många roliga uppdrag att göra. Även om man har klarat spelet så tycker man nog att det är kul ändå, det tycker iallafall jag. Vissa banor kan vara väldigt lätta medan andra kan vara svåra. Nästan ingen bana är svår igentligen, det ändå jag tycker är svårt det är att få full poäng på varje bana.

Betyg till spelet
Grafiken kanske inte är så bra, men det är väldigt fint gjort med alla färger och det gör så att grafiken blir bra. Spelkänslan är bra den med. Ljudet gillar jag, mycket härliga musiker i bakrunden. Hållbarheten är väldigt bra. Spelar man spelet mycket så tar det inte så lång tid innan man klarar det, men spelet är fortfarande roligt och därför är hållbarheten bra.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7