Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Zoo Tycoon 2: Endangered Species

PC
Zoo Tycoon 2: Endangered Species
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    19 oktober 2005
  • Utvecklare
    Blue Fang Games
  • Antal ägare
    46
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.9 9.3

Speltest av Animals4life

Inskickad av Animals4life den 07/01 -09 16:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Zoo Tycoon 2 är en uppföljare på Zoo Tycoon där man ska driva en djurpark med besökare och djur.

Man kan välja att bygga djurparken från grunden och då måste man ju självklart också tillfredsställa gästernas behov: Törst, vila, hunger osv. I Endangered Species så är det utrotningshotade djur man kan skaffa, de är lite mer petiga än vanliga djur och behöver lite större inhägnader och sånt.

Man kan också göra linbanor och om man går in i förstapersonsläge kan man se sin djurpark ur en besökare/skötare/vaktmästares synvinkel och man kan ta hand om djuren själv, fylla på mat, borsta och mocka är några av de sakerna man gör som djurskötare.

Man kan också åka i linbanorna eller jepprundturerna man har gjort.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar Zoo Tycoon 2 Endangered Species!
Det är verkligen jättekul och jag älskar alla nya djur man kan ha!
Till alla hästälskare finns det vildhäst och till de som gillar hundar finns det vargar som man kan skaffa.

Möjligheterna är oändliga. Man kan också göra kampanjer eller utmaningar så man kan låsa upp nya saker, bland annat Endangered Species temat, uppfödningscenter, dekorerat jeeprundtursvalv och mycket, mycket mer.

Betyg till spelet
-Grafiken-
Grafiken är ganska bra, det kan vara bättre grafik eftersom att exempelvis vildhästen kan vara lite "kantig" på vissa ställen, men de är söta ändå! Grafiken på besökare är dålig så jag ger en 8.

-Spelkänsla-
Det känns verkligen som att man är i en riktig djurpark för djuren kan visa olika beteenden! Om man har fel biotop till en varg eller något annat djur så kan man inte släppa ut den i frihet förrän man har tillfredsställt deras behov.

-Ljud-
Ljudet är jättebra, om man är i förstapersonsläge och går till två djur som ska para sig så kan man höra när de lockar på varann och när man är ute och vandrar i djurparken kan man också höra vildhästarnas gnäggningar och fåglarna som svävar ovanför.

-Hållbarhet-
Man kan inte sitta och spela hur länge som helst men väldigt länge iallafall. Man kan inte slita sig från de söta djuren helt enkelt.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10