Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Zoo Tycoon 2

PC
Zoo Tycoon 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    november 2004
  • Utvecklare
    Blue Fang Games
  • Antal ägare
    401
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 22/10 -05 13:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu kommer uppföljaren av Zoo Tycoon. Nu är det Zoo Tycoon 2 som gäller! Du kan bygga din alldeles egen djurpark! I startmennyn kan du välja en biotop (terräng, landskap) som du vill spela i. Sedan är det bara att bygga inhängader och köpa djur till dem. Placera in rätt terräng och växter till dem, vatten och mat, förstås. men inte nog med det, du måste göra det skönt för besökarna också. Placera ut kiosker, resturanger mm så att besökarna har tillgång till mat och dryck. Placera även ut fontäner, rabatter och smycka ut omgivningen. Det uppskattar besökarna! Du kan vinna priser om din djurpark är tillräckligt bra och jobba på för att få en fem stjärning djurpark!

Vad jag tycker om spelet
Jg tycker om dethär spelet! Det är härligt med djur och natur och det som är bra med Zoo Tycoon-spelen är att man även kan läsa fakta om djuren! Detta spel är lika bra som det förra, Zoo Tycoon. Detta spel har både fördelar och nack delar och vissa saker är bättre och sämre än det första! Men jag hoppas att det kommer uppföljare till detta spel, precis som det första!

Betyg till spelet
Grafiken var helt OK! saker och ting var bra detaljerat! Spelkänslan, ja, sådär, man, fick spela väldigt mycket ovanifrån, lite störande, men det duger!
Ljudet är världsklass! Man hör när djuren äter och dricker, besökare som pratar och snackar i mobiltelefoner, kassor som skramlar osv. Schysst!
Hållbarheten är strålande! När jag väl sitter framför datorn där och spelar spelet så kan det bli ett antal timmar, ett spel som jag rekomenderar!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6