Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Zoo Tycoon 2

PC
Zoo Tycoon 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    november 2004
  • Utvecklare
    Blue Fang Games
  • Antal ägare
    401
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 05/09 -05 08:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Zoo Tycoon 2 är en uppföljare till ettan,skillnaden är att tvåan är lite mer detaljerad och det är minst dubbelt så bra grafik. Man ska då bygga en djurpark med t.ex. elefanter,lejon,kängurur,björnar m.m.
Och till varje djur får du råd utav en djurskötare om hur du ska bygga inhängnaden till just det djuret,om det t.ex. är ett savanndjur,regnskogsdjur eller kanske ett djur som trivs i dom svenska skogarna.Du får ju inte glömma att mata djuren och att pyssla om dom heller,men om du känner att du inte vill göra det kan du ju alltid anställa djurskötare till det.
Det kommer förhoppningsvis besökar för att titta på dina djur.
Och när du har varit på djurpark i verkligheten så vet du ju att man kan bli lite småhungrig och ganska törstig om man går länge,så om du inte sätter ut mat och dryck så kommer dina besökare att klaga,och det vill man ju inte.Ibland kan besökarna ha lite svårt att hitta och då behöver man en...ja jus det...en karta!Man kan också anställa en guide som visar besökarna runt i parken gruppvis.
Men det hjälper ju inte med bara mat och djur,det ska ju vara vackert också. Det finns verktyg i spelet som man kan använda för att bygga en vacker natur som t.ex. vattenfall,sjöar,skogar,berg m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är snäppet bättre av vissa anledningar men ochså sämre.Grafiken är ju mycket bättre men man kunde t.ex. ha mer djur i ettan.
Jag tycker också att dethär spelet är väl värt att prova på,jag har lyckats sitta ett par timmar med det så...Zoo Tycoon 2 rekomenderar jag.
Prova också ettan om du inte har det.

Betyg till spelet
Jag tycker som sagt att grafiken var jättebra i det här spelet,man ser t.ex. om besökarna är killar eller tjejer,vilken hårfärg dom har,ansiktsdrag,humör och man ser även olika motiv på deras kläder.
Spelkänslan ger jag en åtta.Jag tycker att det känns ganska så realistiskt och verklighetstroget.
Ljudet är perfekt tycker jag!Man hör röster,djur,kassor som skramlar,läskmaskiner som bubblar och en massa detaljer.
Hållbarheten är också skaplig,jag har som sagt suttit med det ett tag men man kan också tröttna ganska fort,det händer ju liksom inte så mycket saker om man inte vill att det ska hända.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8