Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Zoo Empire

PC
Zoo Empire
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    23 Mars 2007
  • Utvecklare
    Enlight Software
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 4.7

Speltest av Kentrosaurus

Inskickad av Kentrosaurus den 25/02 -07 17:54

Handling / story / vad man gör i spelet
I Zoo Epire är du chef över ett zoo det du ska göra är att bygga upp ett zoo med åkattraktioner och skaffa djur till parken anstäla städare och djurskötare men man måste hålla koll på pengarna, vad besökarna tycker om dig och så måste du självklart hålla koll på djuren så att dom inte smiter. I Zoo Empire kan du bygga upp dina drömmars zoo precis som du vill ha det.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är rätt okej för att det är på engelska så att man tränar på engelskan men det händer saker i spelet som gör det väldigt dåligt te.x. den dåliga grafiken det verkar som om animatörerna har lagt ner mer arbete på djuren än de andra sakerna i spelet. En annan dålig sak är att hur man än letar i landskapsmenyerna så kan man inte hitta vatten som man kan behöva ha i vissa inhägnader för vissa djur te.x. flodhäst. Och det är ingen action i det här spelet om ett rovdjur dödar någonting så faller det bara ihop och försviner.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag 3/10 djuren är ju bra gjorda men resten är dåligt gjort. Spelkänslan får 3/10 för att spelet är inte så levande gjort. Ljudet får 5/10 för att man hör djuren och människorna låta. Hållbarheten ger jag 4/10 för det här spelet är inte så bra som man tror att det är. Jag rekomenderar det här spelet för dom barn under 6 till 7 år.

Totalbetyg: 3.8 Ljud: 5 Grafik: 3 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 3