Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge

PC
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    16 april 2004
  • Utvecklare
    KCEJ
  • Antal ägare
    104
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.8 6.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/04 -06 13:21

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spelet, som är det andra i "Power Of Chaos"-serien, möter man mannan som i tv-serien är den fruktade världsmästaren i Magic and Wizards: Seto Kaiba.
Tror du att du kan slå honom? Då är det här ett jättebra spel.
Man börjar med 40 kort (om man inte samlat på sig kort från de andra spelen i "Power Of Chaos") för att slå mästaren i antingen en Single Duel (en duell),där man vinner ett kort, eller i en Match Duel (bäst av tre) där man vinner tre kort, och sen, med de vunna korten ska man då förbättra sin lek så att det borde bli lättare att slå honom, men då, helt plötsligt, så ändrar han leken, och man får bygga upp en ny strategi.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är lite trist i början, man förlorar ofta då, och man får lätt dåligt självförtroende, men när man väl börjat få igång taktiken, och har vunit bättre kort, så blir det roligare och roligare ända tills... då man har tröttnat på det, vilket går ganska fort eftersom han bara säger samma saker varje gång han eller en själv gör nåt.
Det drygaste i början är att man knappt kan göra nånting om han typ får ut den fruktade draken Blue-Eyes White Dragon, eller om han skulle få ut Vorse Raider lvl 4, 1900/1200, inte ens då är det mycket man kan göra.
En bra sak, om man samlar på riktiga kort och spelar hemma, det är att man får tre stycken så kallade
"Millenium Edition"-kort, Blue-Eyes White Dragon, Seal Of The Ancients och Aqua Chorus.

Betyg till spelet
Grafiken på detta spel är sådär, man är typ i ett högteknologiskt Duell-Lab och möter Kaiba på en faktiskt ganska häftig spelplan, i alla fall i jämförelse med de andra "Power Of Chaos"-spelen.
Spelkänslan är ju inte lika bra som de andra spelen i "Power Of Chaos"-serien, det är ganska tråkigt att bara få möta Kaiba i längden.
Ljudet är faktiskt ganska bra, det dåliga är bara att Kaiba säger samma sak hela tiden,men bakgrundsmusiken är helt okej.
Hållbarheten är något Konami måste jobba på i det här spelet, det är inget spel som gör att man blir fastklistrad vid datorn precis, till skillnad mot de andra spelen i den här serien. ¤¤¤...

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6