Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion

PC
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    24 september 2004
  • Utvecklare
    Konami
  • Antal ägare
    76
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 6.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/04 -06 11:48

Handling / story / vad man gör i spelet
I "Power of Chaos: Joey the passion, ska man spela kortspelet "Magic and Wizards" mot Joey, eller Jono om man föredrar det, som i tv-serien är Yugis bäste vän.
Det är väldigt lätt att förstå vad man ska göra i spelet, det börjar med en huvud-meny där man kan välja mellan att t. ex. att kolla in sin lek, eller förbättra den, och så finns det förstås ett val, där man kan spela, och när man kommer in där så kan man välja mellan att spela en Single Duel (en duell), Match Duel (bäst av tre), Replay mode (spela upp en duell som du har sparat) och Tutorial där man kan spela mot andra som även de har detta spel, och i de föregående spelen fanns där bl.a kombos och hur man spelar.
Nåja hela spelet går ut på att samla ihop 350 olika sorters kort, efter att man börjat med 40 eller mer efter de föregående versionerna

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett fruktansvärt bra tidsfördriv, i alla fall om man kommer in i det, lite synd att man bara får strida mot Joey hela tiden, men han varierar faktiskt lekarna efter hur hög level, eller hur många stjärnmarker man har, och om man verkligen tröttnar, så kan man alltid köpa de andra spelen i Power of Chaos Serien, eller skaffa spel till en annan spel-konsoll, där man ofta får möta blandade
personligheter.
Annars så är det väldigt bra på det sättet att man lär sig, jag t. ex. kunde inte rikigt reglerna innan jag fick det här spelet

Betyg till spelet
Grafiken kan man egentligen diskutera, man är på samma ställe hela tiden, en sjaskig grändi staden Domino, och Joey, han är ju en tecknad manga-figur,enda skillnaden skulle vara om du eller Joey lägger ut ett Field-spell så det är ju egentligen inte så nödvändigt med den bästa, senaste grafiken.
Spelkänslan är enorm, det känns verkligen som om du spelar mot dina egna vänner där hemma.
Ljudet är väl egentligen inge vidare, det är samma ljud hela tiden, och när Joey snackar, så har man säkert efter en stund hört alla ord redan.
Hållbarheten är också rejäl, man blir helt fast när man väl fått det och det är alltid en ny duell, så du vet ju aldrig vad som kommer att hända.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 4 Grafik: 5 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9