Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft: Wrath of the Lich King

PC
World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    13 november 2008
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.8

Speltest av Spartan1337

Inskickad av Spartan1337 den 23/11 -09 15:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Man gör en gubbe, levlar upp den till level 80 och fixar det bästa gearet som finns. Sen är det bara att vänta tills nästa expansion.

Nä, så är det faktist inte. WoW är ett MMORPG som inte har några gränser. Först gör man en gubbe, man väljer vilken ras man vill vara och sen vilken klass man ska vara.
Sen ska man ut i världen och questa, levla, PvP:a med mera. Det finns så mycket att göra.

Man kanske tror att man är färdig när man bli högsta leveln, men så är det inte. Vid level 80 ska man fixa bra armor och vapen. Man gör Heroic Dungeons och Raids.
Och om man redan har allt och inte orkar spela mer på den charactern så kan man ju göra en ny, så man kan typ inte tröttna på det.

Vad jag tycker om spelet
Enligt mig är World of Warcraft: Wrath of the Lich King världens bästa MMORPG. Jag har spelat det i ungefär två år och jag har inte tröttnat än. Det kommer ju nya patcher så man får alltid mer att göra. Snart kommer det ju ett nytt expansionspack och då lär det bli ännu roligare. Det är världens bästa MMORPG!

Betyg till spelet
Grafiken får en 7:a för att grafiken är bra och den blir bättre om man åker till Northerend (tycker jag), men det finns många spel som slår grafiken.

Spelkänslan får en 9:a för att det är inte svårt att lära sig spela, bara trycka på några knapper typ. Och man lever sig verkligen in i gubben.

Ljudet får en 10:a för att det passar så bra i miljöerna man är i. Går man in i Stormwind får man en härlig känsla och i Orgrimmar hör man trummor hela tiden.

Hållbarheten får en 9:a efter som det hela tiden kommer upp nya saker och därmed får man alltid mer att göra.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9