Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft: Wrath of the Lich King

PC
World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    13 november 2008
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/11 -09 10:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Vad spelet går ut på är då alltså att spela på en karaktär som man själv skapar. Man väljer utseende, klass och ras när man gör sin karaktär. Sen går det då ut på att gå upp i level (nivå), där man också kan göra så kallade "dungeons" eller "raids" för att få bättre gear (kläder), vapen och även achievements. Det är ett MMO, ett så kallat Massive Multiplayer Online Game.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är rätt så kul, men det tar däremot ganska mycket tid. När man väl är i level 80 så är det egentligen bara raids man kan göra, om man inte vill springa omkring för att skaffa achievements såklart. Ett tips är att ha ett långt lösenord med små/stora bokstäver samt en del siffror. Jag säger detta p.g.a. att jag har fått mitt account stulet två gånger...

Det jag inte gillar är att det är väldigt många som får sina account hackade så var försiktiga med era lösenord och scanna datorn efter trojaner minst en gång var tredje månad! Det är nämligen många som har en trojan på sin dator utan att veta om det, och då stjäl trojanen troligtvis ditt lösenord...

Betyg till spelet
Grafiken är faktiskt ingen höjdare måste jag säga. Om man går ner i grottor eller till vissa ställen där man inte brukar vara eller har en anledning att vara på ser man att dom har slarvat med grafiken, vilket inte är så kul.

Spelkänslan beytgsatte jag högt med tanke på att spelet är väldigt roligt.

Ljudet är rätt så okej, ingen kommentar.

Hållbarheten är ju bra med tanke på att man inte behöver skiva och att ens account ligger på en internetserver så man kan logga in på vilken dator som helst som har spelet installerat och börja spela.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 5 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9