Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft: Wrath of the Lich King

PC
World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    13 november 2008
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.8

Fler fusk

Tips: Levla snabbt

Inskickat av mer96 den 18/08 -09 21:00

Jag har en main som är i level 80 men jag har haft en 70 mage som legat på mitt konto orörd väldigt länge.

Här kommer min guide: (Guiden är 70-80)
Eftersom man får exp av att spela Battlegrounds nu så ska man göra på detta sett. Med min mage får jag ca 1 bar på varje Alltarec Valley. Tyvärr så är det så att min battlegroup är ganska dåligt, satt om man vinner AV:et får man ca 2-3 bars. Varje AV tar ca 20 min. När AV:et startar ska du följa med den stora gruppen som springer med mount. Då kommer du komma till en liten borg. Gå in där och döda den som är där. Jag får ca 18 tusen exp om jag gör det. Därefter ska du gå och försöka ta över/förstöra bunkrar och torn. När någon i din raid tagit över en raid eller en bunker får du cirka 18 k exp. Fortsätt och titta hela tiden på mapen som du gör genom att klicka på M, satt du alltid är med en grupp av din faction. När ni tagit över så många torn som möjligt kommer dom förmodligen röra sig mot den sista bossen. I alliance fall Drek och i hordes fall Van som han kallas. Bossen finns i den andra factionens läger. Det kommer finnas en sak längst uppe i mitten där det står hur mycket Reinforcements alliance och horde har. När en factionens reinforcements är borta vinner ni. För att få bort deras reinforcements så ska du döda players från den andra factionen och ta över bunkrar och torn. Men det lättaste sättet är att bara döda deras boss då ni vinner om ni gör det först. Men jag rekomenderar att du ska ta över torn och bunkrar då du får mer exp och honor.

OBS: AV kan bara köras i 51+!

Jag tar ca 1 level i 70 på 4-5 timmars played!!!!

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

jiraci den 30/08 -09 20:36
jo vet men min brorsa blir förbannad på mig om ja nöter bg.s xD han säger: DU SKA QUESTA IT HÅLLA PÅ MED NÄN JÄ...A BG.... de e så anoying ^^'

storfuskare den 13/10 -09 08:43
Håller med din bror där, 4-5 timmar played per level som level 70 är jäkligt slött. Questar du så måste du anstränga dig lite mer, men det går en level på 2-3 timmar då.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.