Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft

PC
World of Warcraft
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 februari 2005
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    1120
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Quicksilver

Inskickad av Quicksilver den 31/03 -08 07:36

Handling / story / vad man gör i spelet
World of Warcraft är ett Role-Playing-Game, ett RPG, där man ska gå upp i högsta nivån, i det här fallet 70, och träna sina proffesions, dessa proffesions finns: Mining, Blacksmithing, Jewelcrafting, Enginering, Tailoring, Enchanting, Skinning, First Aid, Fishing och Riding.
Man börjar på ett nybörjar ställe, man kan vara Gnome, Dwarf, Human, Night Elf, Draenei, Tauren, Orc, Undead, Troll och Blood Elf, alla har sina egna land, huvudstäder och nybörjarställen, undantagen är att Dwarfs och Gnomes har samma land och att Orcs och Trolls har samma land, där är man från level ett till fem eller sex. Man kan vara olika klasser, som gör olika saker, alla raser kan inte vara alla classes, det förstår man väl, de olika klasserna är: Mage, Druid, Shaman, Warlock, Warrior, Rouge, Hunter, Paladin och Priest. Du hör säkert på namnet vad de kan göra, de får olika attacker som kan tränas och man kan få nya, ingen class kan ha samma tränare som en annan, det finns för det mesta en tränare för varje klass som den rasen som äger landet kan vara. Vid fyrtio kan man rida ett så kallat mount, häst, get, strust, elefant, kodo, varg, panter, robotstruts och raptor, de finns i olika färger och med olika hastighet, i fyrtio rider man 60% snabbare än när man går, och i 60 rider man 100% snabbare, vissa klasser kan göra ett uppdrag så de får ett mount, man kan göra uppdrag i vilken level som helst, man kan få drycker, mat, recept, experience, pengar och mycket mer i ett uppdrag. Varje attack som man sätter i Attack Screen han en genväg, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 eller 0.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt, som du säkert ser på mina betyg om spelet, det är väldigt beroende framkallande med sina fantastiska miljöer, själv tröttnar jag på det för jag är kass och kommer ingenstans, en jag vet många som inte går till skolan för att få spela det.
När man väl slutar spelar det så efter ett tag så vill man ha ersättning för det, något som är lika fantastiskt, det ska vara precis likadant, det är dåligt.

Betyg till spelet
World of Warcraft får sju på sin grafik för att den är inte på topp men ändå bra, men de utvecklar den inte, som på vissa andra spel.
Spelkänslan är fantastisk och därför får den nio, det är så verkligt men ändå fantasifullt, det är en egen gigantisk värld på en skärm, det är helt strålande.
Ljudet är perfekt synkroniserat med spelet och miljöerna, många olika låtar, bra ljudeffekter, varje steg hörs!
Hållbarheten får tio, det blir bara bättre och bättre ju längre man kommer och det är ett helt otroligt när man är i sjuttio för då kan man raida, det vill säga anfalla stora städer med storagrupper på fyrtio personer eller liknande.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9