Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft

PC
World of Warcraft
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 februari 2005
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    1120
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av yasse3696

Inskickad av yasse3696 den 05/04 -06 18:06

Handling / story / vad man gör i spelet
World Of Warcraft är ett spel som man egentligen inte kan vinna på. Världen är stor och man kan upptäcka saker från tre hövdade hydror, till level 16 hyenor. Med allt från torkande öken till mörka träsk ska du upptäcka, döda, och kriga. Spelet är mycket spännande, men man dras själv in i spelet. Hjärtat slår snabbare, man andas tungt, och tjuter när en lvl 60 elite i felwood attackerar en lvl 11 druid som är lite för nyfiken. Många hemska historier tror inte nybörjare på, som till exempel att det finns stora spindlar, och stora vattendjur från dinosaurie- tiden. Men snart måsta alla inse.....Det är sant.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt roligt, men det börjar väldigt segt. För mig var det väldigt segt när jag började och skrek ''Vänta'' till alla lvl 7. OBS! Om du funderar på att köpa spelet, fundera om, för att de mesta i World of Warcraft pratar engelska ( eller nåt annat språk). Ljudet är väldigt bra. Från fina ljud till skrämmande hjärtbultande ljud vid de farliga grottorna.

Betyg till spelet
Jag bara älskar world of warcraft, men det här är en anledning att jag är besatt. Ljudet. I love it. Spelkänsla. Det bästa av det bäste. Jag känner mig som min karaktär. Hållbarhet är också bra, men lite dåligt ändå.......Grafiken är perfekt, men man kan se små fel skymte vid bergen. Mitt slutbetyg är då...10

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9