Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft

PC
World of Warcraft
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 februari 2005
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    1120
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av GaVeXoR

Inskickad av GaVeXoR den 24/12 -05 01:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet har absolut inget mål. Du börjar i level 1 och ska sen ta dig till level 60. Men först får du välja mellan Horde och Alliance. På Horde finns det Orc, Troll, Tauren och Undead. På Alliance finns det Human, Dwarf, Night Elf och Gnome. Däremellen ska du skaffa nya vapen, rustningar, hjälmar, ringar och till och med örhängen. Du ska göra instancer, grottor/städer, där du ska döda hundratals monster ibland och några bossar. När man går in i en instance så kommer man till ett annat ställe, grotta/stad, men det finns aldrig två grupper i en instance samtidigt. Din grupp kommer till en grotta och om det kommer en grupp till så kommer dem till en.
Man kan också döda vanliga monster i länderna, göra uppdrag, och sticka till Auction House och kolla på lite roliga auktioner. Att attackera en stad kräver mycket till för att lyckas, därför får man samla ihop typ 40-120 pers som kan hjälpa till. Men det krävs extremt mycket, har aldrig varit med om en lyckad "raid" som det kallas.
När man är i level 40 kan du köpa riddjur (40% snabbare) och sen i level 60 kan du köpa ett "epic mount" (100% snabbare).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta är det bästa spel jag nånsin spelat. Det tar aldrig slut, hur du än gör. Det finns över 3000 uppdrag, ett tjugotal instancer, 8 olika raser att välja mellan, 4 på Horde och 4 på Alliance. Men hur du än bär dig åt, så finns det alltid något du kan göra. Du kan göra en Battlegruonds, typ en arena och skaffa nya vapen. Men jag tycker att man bör köpa det om man gillar RPG spel, såsom Diablo och Baldor's Gate. Även om det kostar 120:- i månaden så glömmer man det efter ett tag då man totalt fastnat i det. Du vill inte lämna datorn så roligt det är, och vilken känsla det är att äntligen komma upp till level 60. Man behöver liksom ungefär 4 miljoner experiense för att nå level 60.

Betyg till spelet
Grafik: Den bästa du kommer se i ditt liv. Allt är så väldigt detaljerat, vapnen, husen, träden, himlen och allt annat. Det känns riktigt könt att se denna grafiken. Därför ger jag den en 10.
Spelkänslan: Riktigt skön spelkänsla. Man känner sig vara sin karaktär och man vill bara inte lämna spelet. Man tröttnar aldrig heller på World of Warcraft. Därför ger jag den en 10.
Ljud: Ljudet är det bästa ljud av allt ljud i alla spel. Musiken passar in riktigt bra vid dem olika ställen man är på. Därför får den en 10.
Hållbarhet: Den är extremt bra. Du kan inte tröttna. Du liksom faller i trans när du spelar och du vill bara bli bättre och skaffa nya vapen och ny rustning, eller vill du bara ha kul som jag. Därför ger jag den en 10.

PS. Allt i detta spelet är perfekt, kanske för perfekt, så ta detta tipset. Man ska helst inte spela detta spelet för att nå level 60. Då blir det samma sak hela tiden och man skiter i allt annat, så man ska spela för att ha kul. Spela för att ha kul, inget annat. Då kan du bli en sån psykopat som sitter inne 20-24 timmar om dan och bara spelar, och det är inte bra. Lyd detta tipset om du är smart.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10