Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft

PC
World of Warcraft
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 februari 2005
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    1120
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av tr0nD

Inskickad av tr0nD den 30/10 -05 15:27

Handling / story / vad man gör i spelet
-=Äventyret Börjar=-
Såvida du har valt din RAS (Orc, Human, Undead, Night Elf, Tauren, Dwarf, Troll, eller Gnome) så kommer du börja på olika ställen..
Night Elves och Tauren börjar alltså inte i samma stad. Det finns två öar som spelet utspelar sig i. Ni som har spelet WC3: Reign Of Chaos vet vilka det är och hur Orcs och Taurens och Troll hamnade på Kalimdor och så.

Olika Raser kan va olika saker som t ex
Trolls kan inte vara Paladins
Och Night Elves kan inte vara Shamans.

De första Questen(q) som man gör i början handlar mest om att döda så mycket som möjligt. Blizzard gjorde detta för att spelaren ska levla mycket i början. Men hur längre du kommer i ditt levlande och Q:ande så blir det svårare och mer avancerade Q,s.

-=Goda eller Onda=-

Och för att upplysa er lite i World of Warcraft Universumet.
Orcs och Tauren och Undead och Troll är INTE onda. De är inte goda heller men det som många gör fel är att De säger att De är onda, Denna missförståndelse beror på att vissa spelare ser Orcer bara som biffiga krigsmaskiner. (i faktum så är De lite så) , men De är ett folk som har råkat i krig med den så kallade Alliancen (gnome, dwarf, Night Elves, human) för mycket länge sedan (om ni går in på www.worldofwarcraft.com och trycker er in på intruducion så får ni veta mera om Historian varför De är i krig med varanda.

-= Quests, Exp=-

Du får Q,s av NPC (NonePlayingCharacter) och du ska hjälpa De med va De vill ha hjälp med.
När du dödar monster eller gör färdigt Q,s så får du EXP (Experince Points) och när din EXP mätare når fullt stiger du i level.

Du reser runt i Azeroth (världen) och ska bli din Ras,s hjälte och hjälpa Alliancen att besegra Horde (Tauren, Orc, Troll, Undead).

-==-

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är så mega bra för att det känns som man verkligen lever i Wacraft och när man läser noga va NPC:erna säger och vad det står på Q:en så smälter det som hände i WC3 och WC3:expansion samman och det blir en skön värld.
Rent magiskt. När man levlar så blir det som en present. När man lär sig nya spells och Raidar (anfaller Horde) så blir allt en skön atmosfär.

Betyg till spelet
Grafik: Med tanke på att det är ett MMORPG (Massive Multiplayer Online Role-Playing Game) så tycker ag att grafiken är underbar och när man går in i De stora städerna som Stormwind så ryser man av skönheten

Spelkänsla: Man lever verkligen i Azeroth och vill bli en hjälte och hjälpa Alliancen/Horden att vinna kriget. UNDERBART!

Ljudet: Underbart i städerna och överallt. Kan inte klagas på

Hållbarhet: Eftersom lvl 60 är max så tar den sin lilla stund innan man kommer dit och man kan göra nya Gubbar eller bara utfoska världen och upptäcka dess skönhet.

Rekomenderar Starkt World Of Warcraft till alla!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10