Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft

PC
World of Warcraft
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 februari 2005
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    1120
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Index_93

Inskickad av Index_93 den 16/09 -05 08:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen i World of Warcraft är att Alliance och Horde har Krigat Måt varandra som man har märkt i dom andra Warcraft spelen fast denna gång är Warcraft i mmorpg!
Det finns Väldigt mycket att göra i spelet. Det finns 8 olika raser 4 i varje lag. I Alliance Human, Dwarf, Gnome och Night elv i Horde Orc, Undead, Tauren och Troll. Det finns 3 stora städer i varje lag och dom är i start zonerna Human har staden Stormwind och Dwarf och Gnome Ironforge den stader där dom fälsta befinner sig efter Questsen Där är Auction huset också där säljer man sina saker som man inte behöver för ett bra pris och så laggar det väldigt mycket där. Night elv har staden Darnassus. Orcs och Troll har staden Orgimmar den är som Ironforge. och undeads har staden Undercity och Taurens har Thunderbluff.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra. Det är stort och det finns mycket att göra. Man kan döda horde i Battleground eller i en contested zon eller i Horde kontrollerad zon. Det finns många zoner som är i Alliance kontrollerad Horde kontrollerad eller ingens.
Det finns många "instances" det betyder att man är själv med en grupp och ingen annan kan själa ens loot. Det är också väldigt svårt att vara i en instance själv därför det är Elite finender. Det finns också många instancer som har en svår boss att klara med en vanlig grupp.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så bra men den är ok därför ger jag det en 8a.
Spelkänslan är Perfekt det är lätt styrt och inte svåra kontroller.
Ljudet är inte såbra men det är bra effekter och det är ok
Det är en bra Hållbarhet man kan säga att spelet aldrig tar slut utan på den högsta lvl så kan man fortfarande göra saker.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10