Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft

PC
World of Warcraft
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 februari 2005
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    1120
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av KaorU

Inskickad av KaorU den 25/08 -05 10:30

Handling / story / vad man gör i spelet
man får ibörjan välja sin karaktär det finns 2 olika "sider" The Alliance och The horde. I dom så finns 4 olika "raser" som är följande: Alliance= Dwarf, Gnome, Humen och nightelf.
Horde= Orc, Tauren, troll, Undead. När det valet är klart så så får du välja en class som är: warrior, Rogue, Paladin, Priest, Mage warlock, Druid, Shaman, Hunter. och när det också är klart så skal du välja formen på din karaktär. Som att ändra färgen eller formen på ögenen storlek, längd. Det finns en massa saker att ändra på

Vad jag tycker om spelet
Det är ju det ultimata spelet! Allting är ju perfekt för att om grafiken hade varit bättre så hade det inte funkat på så många datorer. det ända som är lite minus är ju dessa förbannade patcher. Speciellt för mig som spelar det på ett 56k modem :S:S men jag åker bara hem ill en kompis med bredband och laddar hem det :D! Synd är det ju förståss att det kostar lite pengar men det är det läät värt.

Betyg till spelet
10 i allt utom grafiken men det sklulle ju inte vart högre heller. Hållbar heten är ju toppen för att varge gång som det kommer en ny patch så innehåller den ju en massa nya quests (uppdrag) man kan gå runt och bara vara allmänt trevlig om man inte har lust att göra några quest. Ljudet är TOPPEN det kommer typ en ny låt varge gång man går in i ett nytt land. Även fast låtarna påminner RIKTIGT mycket om sagan om ringen så e det ju bra låtar också. spelat är ett måste för dig som gillar rollspel, äventyrs spel, fantasi speeller ja SPELET ÄR ETT MÅSTE FÖR DIG!!!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10