Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft

PC
World of Warcraft
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 februari 2005
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    1120
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av pokiller

Inskickad av pokiller den 05/07 -05 12:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kan vara olika raser: Human, Troll, Night elf, orc, Tauren, Gnome, Undeed och dvarf. Det gäller att sammla ihop levlar. Det gör man genom att döda djur och fiender. Man spelar spelet på internet. Man får en karta och ett vapen och bilda en egen figur. Sedan kopplar man upp sig och det är omöjligt att gå ifrån datorn!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är jätte bra grafik, förutom att träden ser ut som de är ihopklistrade. Ljudet är lysande! Det finns bara bra saker i det här spelet tycker jag. Det är ganska svårt att komma till andra läger. Närmast är Undeed, som pappa har kommit till. Det tar lång tid att döda i början. Men när man kommer upp till 2 eller 3 blir det lättare och man blir mer kraftig.

Betyg till spelet
Det finns inte så mycket att motivera så jag säger bara att på en kompis dator så kunde inte man logga in pågrund av för dåligt internet. Jag skulle kunna säga att 1.5 mega bitts internet. Och han hade lite för dåligt grafik-kort, så allt blev ljust. Ett halvbra krafik-kort skulle nog funka. Vi ses vid den mörka eken!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10