Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade

PC
Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    3 november 2006
  • Utvecklare
    Relic
  • Antal ägare
    70
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.5

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 27/06 -07 22:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Man utgår från sin Byggnad/huvudbyggnad och ska försöka erövra så många Strategy Points som möjligt men detta är inte så lätt som man tror. Med de Pointsen kan du placera ut olika byggnader på speciella ställen. Som gör att du får pengar lättare. Det finns sju stycken olika lag och de är väldigt roliga att vara i men dock så är deras mål lika dant att ta över planeten och det finns bara en tråkig planet och det är en nackdel i spelet. Grundidén är helt enkelt att ta över alla Strategy Points som finns.
Det finns också Critical Points som inte går att förbättra men den använder du när du har erövrat det mesta i planeten.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är inte så bra jag gillar liksom inte storyn att 7 lag ska ta över planeten det borde vara mera än så men inte för att jag är en expert på detta spel. Men iallafall är spelet ett måste om du är över 15 år. Det borde förbättras en aning tycker jag iallafall. Jag menar att storyn endast handlar om att 7 lag ska ta över en planet det borde verkligen förbättras men för min del är spelet ändå ganska kul. Jag gillar också grafiken.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra men om du tänker på dom flesta andra spel är detta inte direkt något så bra för när man zoomar in mycket då blir det väldigt roligt och då menar jag att det är så dåligt så att man skrattar. Det borde också förbättras grafiken får en 7:a
Spelkänslan är sådär men jo jag kommer in i spelet och spelar jag i några få timmar som är ganska mycket. Spelkänslan får en 8:a ändå.
Ljudet är kass tycker jag dålig musik och ljud det borde vara lite mer så att man kommer in i spelet. en 6:a
Hållbarheten håller ju bra när man spelar det i några månader eller mer en 9:a

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8