Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Warcraft: Orcs & Humans

PC
Warcraft: Orcs & Humans
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    1994
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    160
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 7.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 02/02 -06 19:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Warcraft handlar om troll och har ingen handling, mest bara att man krigar och skapar härliga och mäktiga arméer. Men för att skapa arméer måste man hugga ved, arbeta i guldgruvor och hitta olja i havet. Och i spelet kan du också nästan hela tiden uppgradera sina trollsyrkor för att du ska kunna klå dom andra trollen. I spelet slåss du inte bara med troll utan också katapulter mm.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet för att det har en känsla som rollspel eftersom att man kan välja på olika möjligheter tillexempel behöver du inte bara slåss utan också bara ta och utforska banorna. Du kan köra uppdrag och fritt spel. Mne iallafall så gillar jag spelet. Jag tycker också att du som läsare av mitt speltes , borde prova att spela warcraft spelen. Jag gillar spelet och hoppas att du gör det med :).

Betyg till spelet
Grafiken känns bra men e sådär halvbra man kunde kanske ha gjort spelet mer detaljrikt. Spelkänslan är nog det bästa med spelet. Det känns nästan som om man är med i spelet och krigar. Men det är så klart beroende på vad man tycker, genom vad man tycker om krigsspel. Ljudet tycker jag e okej jag gillar trollens fraser som när man byggt en byggnad så säger den som byggt den:"Work complete" eller som när deär ont om ved när man ska bygga nåt " Need more lumber". Hållbarheten vet jag inte vad jag ska säga om men jag antar att den é som alla andra spel. Det beror på hur man sköter spelet.
Så klart!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10