Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Warcraft III: The Frozen Throne

PC
Warcraft III: The Frozen Throne
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    4 juli 2003
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    920
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.8

Speltest av gunners257

Inskickad av gunners257 den 24/02 -07 16:54

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel ska du bygga upp en stad och försvara den genom att bygga trupper. Det finns fyra olika raser man kan välja mellan/Orker/Människor/Älver Och onda(skelet och sånt)
Det finns också några uppdrag. De olika raserna kan bygga olika saker. Om man inte gör mot datan kan man spela online på internet med andra personer.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet kanske är kul ibland. Jag tycker köra mot datan är tråkigt för jag kan fusken och fuskar hela tiden. Så jag spelar över internet och det blir jag trött på. Updragen tycker jag inte är så roliga.
Förövrigt tycker jag spelet är jätte kul. Det jag nästan gillar mest är den lilla friheten du har att välja på olika saker att göra.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker grafiken är jätte bra men den är inte i världklass och den är inte usel. Spelkänslan: Spelkänslan är också jätte bra för du kan nästan tänka dig att du är en av personerna i spelet. Ljud: Jag tycker Ljudet är jätte bra för att alla personer säger olika saker så det är inte bara samme ljud hela tiden och det låter olike beroende vilket vapen gubbarna använder. Hållvarheten: Hålbarheten är sådär detta är inget spel jag skulle kuna spela hela mitt liv men nån gång varje år.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8