Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Warcraft III: The Frozen Throne

PC
Warcraft III: The Frozen Throne
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    4 juli 2003
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    920
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.8

Speltest av Starmaster

Inskickad av Starmaster den 10/01 -07 23:10

Handling / story / vad man gör i spelet
De raser du kan välja mellan är Nattalver, Undead, Orc och Människor. Du ska bygga upp en bas med någon av raserna, och sen bara döda fienden. Man kan köra campaign där man köra igenom hela Warcrafts historia! Det är kul för att man känner igen miljöerna från Warcraft 3 i World of Warcraft. För varje ras finns speciella hjältar och soldater. Till de Odöda (Undead) finns t.ex Kel'thuzad som hjälte, Spöken, spindlar och Necromancers som soldater. Till Människor finns Arthas och soldater, riddare och till och med kanoner. Till Nattalver finns Tyrande Whisperwind, bågskyttar, druider och drakar. Och till Orcs finns Thrall, troll, katapulter och orcryttare. Man kan spela mot andra på Internet också. Det kallas Battle.net. Där kan man spela vanliga matcher mot andra spelare, och andra roliga spel som DoTa och Mauls.

Vad jag tycker om spelet
Warcraft 3 är riktigt bra, och det blir ännu roligare om du köper The Frozen Throne, tillägspaketet. Spelet är verkligen köpvärt, och det är riktigt billigt! Max 300 kr för både tillägspaketet och Warcraft 3. Man kan köpa båda de i nästan vilken spelaffär som helst som ett helt paket. Om du bor nära Ullared finns de att köpa där.

Betyg till spelet
Grafiken: Det är inte den bästa. Det finns många spel med bättre grafik, men det bryr man sig nästan inte om när man spelar Warcraft.
Spelkänsla: RIKTIGT bra! Man kommer verkligen in i spelet när man börjar spela, och man kan inte sluta.
Ljud: Sådär... det finns bättre spel med bättre ljud också.
Hållbarhet: Kan inte säga så mycket om den, men den är väl världsklass :)

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9