Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Warcraft III: Reign of Chaos

PC
Warcraft III: Reign of Chaos
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    5 juli 2002
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    785
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.6

Speltest av Thunen

Inskickad av Thunen den 05/07 -05 12:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Warcraft 3 är ett strategiroll spel. man bygger en bas och sen bygger man trupper och ska döda fienden. ja ni vet det gamla klassiska. Du kan välja mellan 4 olika lag, Human, Orc, Undead, och Night Elf. Du kan ha upp till 3 hjältar per varje spel som kan gå upp levels och lära sej magier. Du kan också köra campain och följa hjälten Arthas äventyr. Men det bästa med spelet är att man kan spela det online. Battle.net heter spelet och de är som vanligt fast man kör mot varandra. det finns olika banor som Sagan om ringen och Matrix och en massa annat. Min speciella favorit är tower defence men det får ni prova själv vad det är. Du kan också göra egna banor (fast nu är det offline). Där kan du bestämma helt själv hur banan ska se ut och sen köra den i custom game. Custom game är när man kör en bana. För att kunna köra battle.net måste man ha tillgång till internet och helst ha bredband. Det finns även en chat på battle.net och man kan skaffa klaner och spela 1mot1 matcher mot din bästa kompis.
det finns fruktansvärt många möjligeheter i det här spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag Tycker att spelet är fruktansvärt kul och att man både kan spela online och offline är toppen. ja satt och försökte klara campainen i ett år ungefär. Sen fick jag bredband och då började jag köra battle.net. Sen har jag suttit fastklistrad framför datan sen dess. Det är faktist riktigt beronende framkallande. Men kul är det och jag tycker det är ett bra köp!

Betyg till spelet
Grafiken är inte direkt fanstastiskden är liksom lite kantig men det tänker man inte på när man spelar man har så kul:D
Men grafiken får ändå bara en 6!

Spekänslan är på toppnär man vinner då tycker man att man är så himla bra och så. Men när man förlorar blir man jättesur och vill helst bara slänga spelet. Men annars är spelkänslan jättebra och att döda små fiender är alld kul:d En 8!

Ljudet är inget man läggr märke till så mycket men rösterna på gubbarna är helt okej. En 7!

Och till sist hållbarheten som är bäst du kan sitta och köra battle .net hur länge som helst och det bror nog på att det finns över tusen olika banor att. Campainen är också väldigt svår att klara och man får sitta ett tag hålbaheten får en solklar 10!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8