Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Vintergatan: Rädda Jorden

PC
Vintergatan: Rädda Jorden
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    25 januari 2006
  • Utvecklare
    PanVision
  • Antal ägare
    54
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/07 -09 23:10

Handling / story / vad man gör i spelet
I Vintergatan Rädda Jorden ska du hjälpa Mira, Glenn, Henrik och Peo. Du ska hjälpa dom att hitta 5st varelser eller djur på olika planeter du strålar ner dom på där ska man styra en av dom som ska utforska planeten, på vägen kan man hitta saker som är bra att ha det kan va ädelstenar medicin som är bra att ha om man tappar liv på planeten om man tappar allt liv man har så strålar dom upp dig på skeppet igen och du får börja om från början av planeten. Inne i skeppet kan du gå in i maskinrummet där man ska hitta sköldgeneratorn det är där man placerar dom olika kristaller man får på en kristallplanet om man besöker en sån. Man kan också gå till ett skåp där man sätter in sakerna som man ska hitta på planeten.

Vad jag tycker om spelet
Vintergatan rädda jorden Älskar jag jätte mycket det var jätte svårt först när jag och min brorsa körde första gången tillsammans men sen ville han inte köra längre men jag ville fortsätta så jag körde och till slut klarade jag första planeten och jag körde spelet i veckor innan jag tillslut klarade det men ”grottplaneten” klarade jag nästan aldrig först för jag fattade inte att man skulle klättra på stenarna på väggen på planeten. Men jag älskar vintergatan rädda jorden.

Betyg till spelet
Jag tycker grafiken är bra den ser fin ut och skeppet ser likt ut från filmen den får en tia! Spelkänslan är mycket bra jag satt mycket länge och spelade spelet det är kul att få bestämma olika saker vem som ska åka ner på en planet så den får absolut en tia. Ljudet är helt strålande för det är kul att dom pratar under uppdraget, ibland säger dom akta dig för marken! den får en tia. Hållbarheten får en tia för jag spelade det länge, men som jag sa det var svårt först men lättare ju längre man kommer, den får en tia.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10